Fideszesek, mennyire féltek, hogy az ellenzék legyőzi a Fideszt az önkormányzati választásokon?
"Az első négy válaszoló valószínűleg a "kérdés" feltevője más profilok alatt."
1. Írja ezt valaki, aki már a sokadik felhasználóval mászik vissza a gyakorira. 2. Én biztosan nem a kérdező vagyok, néhány naponta jelenek meg itt és azonnal el is kedvtelenít, hogy még mindig itt osztjátok az észt, azzal el is tűnök további napokra a gyakoriról.
"Ki is az agymosott? :)"
Ha már így nekem szegezted a kérdést: te, meg az idióta elvtársaid. :)
Kérdező:
- még mindig nincs Ellenzék nevű párt. Az ellenzéki pártocskák pedig szétszedik egymást, ami persze nem tragédia.
- a legutóbbi választáson a fidedznek magasabb volt a tàmogatottsága, mint az összes többinek összesen.
- ilyenkor, választás elött, a hasonló kérdéseket be szoktam kedvencelni, aztán választás után újra vissza szoktam nézni. De a kérdező már olyankor nem tér vissza sajnos.
Nincs mitől félni, simán behúzzuk.
A városom meg egyértelműen marad fideszes.
"Ha már így nekem szegezted a kérdést: te, meg az idióta elvtársaid. :)"
Ez kapufa volt, hogy fideszes szakzsargonnal éljek. Nekem nincsenek elvtársaim, még kommunista sem vagyok. De nézd csak meg az összes fideszes múltját, meg fogsz lepődni, honnan jöttek mind. Csak kardodba ne dőlj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!