Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, mennyire féltek,...

Fideszesek, mennyire féltek, hogy az ellenzék legyőzi a Fideszt az önkormányzati választásokon?

Figyelt kérdés
2019. szept. 12. 15:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%

"Az első négy válaszoló valószínűleg a "kérdés" feltevője más profilok alatt."

1. Írja ezt valaki, aki már a sokadik felhasználóval mászik vissza a gyakorira. 2. Én biztosan nem a kérdező vagyok, néhány naponta jelenek meg itt és azonnal el is kedvtelenít, hogy még mindig itt osztjátok az észt, azzal el is tűnök további napokra a gyakoriról.

2019. szept. 12. 17:36
 12/19 A kérdező kommentje:
A fideszes válaszolók figyelmébe ajánlanám, hogy az eddigi választásokon mindig ellenzéki többség volt az eredmény és most először az ellenzék összefogott! Ha nem is mindenhol, és persze sorra dőlnek ki az MSZP-ből a Fidesz téglák, de rengeteg helyen meg van a valódi összefogás. A kérdésem szerintem ezért aktuális, most először, ezt el kell ismerni.
2019. szept. 12. 17:58
 13/19 anonim ***** válasza:
24%

"Ki is az agymosott? :)"

Ha már így nekem szegezted a kérdést: te, meg az idióta elvtársaid. :)

2019. szept. 12. 19:16
 14/19 anonim ***** válasza:
24%

Kérdező:

- még mindig nincs Ellenzék nevű párt. Az ellenzéki pártocskák pedig szétszedik egymást, ami persze nem tragédia.

- a legutóbbi választáson a fidedznek magasabb volt a tàmogatottsága, mint az összes többinek összesen.

- ilyenkor, választás elött, a hasonló kérdéseket be szoktam kedvencelni, aztán választás után újra vissza szoktam nézni. De a kérdező már olyankor nem tér vissza sajnos.

2019. szept. 12. 19:22
 15/19 anonim ***** válasza:
76%

Annyira félnek hogy már az ávós időket idéző rendőrségi túlkapásoktól sem riadnak vissza.

[link]

2019. szept. 12. 19:34
 16/19 anonim ***** válasza:
40%

Nincs mitől félni, simán behúzzuk.

A városom meg egyértelműen marad fideszes.

2019. szept. 12. 20:06
 17/19 anonim ***** válasza:
35%

"Ha már így nekem szegezted a kérdést: te, meg az idióta elvtársaid. :)"

Ez kapufa volt, hogy fideszes szakzsargonnal éljek. Nekem nincsenek elvtársaim, még kommunista sem vagyok. De nézd csak meg az összes fideszes múltját, meg fogsz lepődni, honnan jöttek mind. Csak kardodba ne dőlj.

2019. szept. 12. 22:24
 18/19 anonim ***** válasza:
44%

[link]

Ezek vagytok ti. Persze iciri-piciriben.

2019. szept. 12. 22:41
 19/19 anonim ***** válasza:
68%
Ki az a ti, azaz a mi? Definiálnád? Ha a fideszesekre mondjuk, hogy ti, azzal a fideszesekre utalunk, mert ez egyértelmű, de ti fideszesek pontosan kire utaltok? Nem ti mondjátok mindig, hogy nincs olyan, hogy ellenzék párt, hanem hogy több ellenzéki párt van? Ezek ugye baloldali, centrum és jobboldali pártok. Nekem minden politikai teszten mindig az jön, ki, hogy én inkább jobboldali vagyok, akkor most beleteszel a Jobbikba, vagy a Mi Hazánkba? De nem jó, mert szerintetek ezek is kommunisták lettek. Nektek mindenki kommunista? Nem kellene inkább belül körülnézni, ha kommunistákat kerestek? Nem lehet, hogy éppen most rehabilitáljátok a kommunista rendszert? Mostantól hívhatunk titeket rehabosoknak? :)
2019. szept. 12. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!