Igaz, hogy Gyurcsány Ferenc egy nagyon indulatos ember, viszont nagyon jó humorral rendelkezik, és azért haverkodik vele egyre több fiatal?
Figyelt kérdés
2019. szept. 6. 21:16
1/7 anonim válasza:
Már sokan megbánták hogy Vona Gáborra szavaztak és nem Gyurcsányra, a DK azért szerepelt erősen az európai választáson
2/7 anonim válasza:
Egy ismerősöm ismeri a lányát, és volt náluk házi buli. Ott volt Feri is, és állítólag nagyon nagyon jófej, jó humorú figura. És ez a politikai tevékenységétől független, mert hát valljuk be, nem igazán való erre a pályára. (Nem, nem vagyok fideszes :)
3/7 anonim válasza:
Gyurcsány szerintem kiváló DJ, humorista, bűvész is lehetne akár, csak ne politizáljon arra nem jó. [link]
4/7 anonim válasza:
Nagyon szórakoztató tud lenni, nem vitás. Bár én kétlem, hogy olyankor mások megnevettetése a célja.
5/7 anonim válasza:
Volt az "Összezárva Friderikusszal" című műsorban is,ahol 24 órát tölt el az adott személy a műsorvezetővel!
Nézd meg,ha gondolod!
6/7 anonim válasza:
GYurcsány egy pojáca. Nem vicces, hanem kínos.
De tőlem lehet szuper kártyás vagy nagyszerű horgász is, tök mindegy. Politikusnak alkalmatlan és csak ez az ami ránk tartozik.
7/7 anonim válasza:
Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. -Gyurcsány Ferenc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!