Gyurcsány Ferenc DK-s trolljai milyen számban lehetnek jelen az interneten? Nem csak itt, a facebookon igy egyre többen vannak.
Én meg izé, a nagy gonosz Soros titkos ügynöke vagyok!
Tegnap elvitt engem a nagy gonosz Soros a búcsúba, vett nekem finom vattacukrot, üdítőt, és mogyorós puszedlit is! Mmmm, de finom volt!
A fidesz meg arra kötelezi a tagságát hogy hazugságokkal járassák le az ellenzékieket, akkor most ki is a szemét?
Itt is van jó pár, egyébként Gyurcsányból simán kinézem, hogy fizetnek is érte és valódi bérkommentelők vannak jelen.
Közös fotóért is fizetnek a fiataloknak, mindent bevetnek..
Remélem a Fidesz hamarosan elindítja a tájékoztató kampányt arról, hogy mit is művelt Gyurcsány 2010 előtt ..
Jobb lenne ha a fidesz nem propaganda anyagokat gyártana a múltról sok sok milliárd forintért hanem ezeket a milliárdokat az egészségügy és az oktatás reformjára költené.
Valamint véget vetne a gyűlölet kampányának is mert van itt elég baj anélkül is hogy sok sok milliárdért plakátokon és fideszes beszédekben gyártják a hazugságokat és gyűlölködést.
tegnapután találkoztam Soros bácsival aki négy kilo krumplit ajándékozott nekem!
na erre varrjatok gombot, fidesznyikek! sajnos ti nem értek annyit krumpliban hogy mellétek álljak
(ja, engem is lehet lepontozni a nyomorult fidesznyik söpredéknek, jellemző módon már csak ez a legalja csőcselék áll ki az imádott Orbánja mellett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!