Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék szerint kihalhatunk?

Az ellenzék szerint kihalhatunk?

Figyelt kérdés
Úgy neki támadtak a kormánynak, csak mert merészeli arra ösztökélni a fiatalokat, a magyar nőket, hogy szüljenek. Minden bizonnyal ők is észre vették, hogy így a Fidesznek a következő választáson 4/3-a lesz, és gyorsan ki kellett valamit találni, amivel még jobban ronthatják az esélyeiket, mert azt szeretnék hogy a Fidesznek dolgozzanak. A Fideszesek hálásak lehetnek a NER-nek dolgozó ellenzéki politikusoknak, újságíróknak, és emberkéknek akik itt gyakorin is jelen vannak.

2019. szept. 6. 15:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

"Európa nyugati felén most az dívik hogy nem kell szaporodni hozni kell idegeneket. Az ellenzék jó része csak ennek akar megfelelni ha jó ez ha nem."

Ha nem tűnt fel, a hazai ellenzék java már a kezdetek óta nem akart idegeneket. De a Fidesz - KDNP engedte, hogy bejöjjenek, táborokba kerüljenek, elinduljanak nyugatra, megszállják a nyugatit, vándoroljanak, letelepedési kötvényért bejöhessenek, a terroristák nálunk vegyenek telefonkártyákat, rajtunk keresztül érkezzenek a menekültekkel együtt terroristák is az Európai Unióba, ahol embereket öltek meg.

Ahelyett, hogy a Fidesz - KDNP pártoknak és szavazóiknak lelkiismeret furdalásuk lenne mind emiatt, kioktatják azokat, akik bírálják őket, áthárítják a bűneiket és a felelősséget a másik oldalra és magukat tüntetik fel bevándorlás ellenes, a magyar kihalás ellen küzdő jó keresztényekként.

2019. szept. 6. 17:11
 22/30 A kérdező kommentje:

"Még ez se igaz. Hadházy irománya szerint is csak valaki mondta neki, mert ezzel kezdte a szöveget."

Akkor meg minek írta ki Facebookra? Te tényleg ennyire...?

2019. szept. 6. 17:12
 23/30 anonim ***** válasza:
89%

hivd már fel azt a jó q anyukádat....

csuklik ám már rendesen szerintem:D

2019. szept. 6. 17:14
 24/30 mindentudó99 ***** válasza:
28%
Troll Tomi hozza a szokásos kultúrált stílusát. Ritka alpári egy ember.
2019. szept. 6. 17:21
 25/30 anonim ***** válasza:

"Akkor meg minek írta ki Facebookra? Te tényleg ennyire...?"

Azt kérdezd meg tőle, hogy miért tette ki Facebookra és azt is, hogy mit gondol erről. Kapcsolatba tudsz vele lépni, mert a Facebook elérhetősége már adott. Beszélgethettek egy jót.

2019. szept. 6. 17:22
 26/30 A kérdező kommentje:

"Azt kérdezd meg tőle, hogy miért tette ki Facebookra és azt is, hogy mit gondol erről. Kapcsolatba tudsz vele lépni, mert a Facebook elérhetősége már adott. Beszélgethettek egy jót."

Ezzel csak azt árulod el, hogy mennyire.... Bár nekem sem kellene törődnöm veled. Ez engem minősít!

Ha valamivel nem értek egyett, és nem gondolom komolyan, akkor nem írom ki Facebookra.

2019. szept. 6. 17:52
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
😄😄Kérdező, te egy nagyon nagy LÁNGELME vagy! Úgy érvelsz és bizonyítod az igazad, mint maga Orbán Viktor! Le a kalappal előtted!
2019. szept. 6. 18:02
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Én is a saját fülemmel láttam, hogy az ellenzék lecsaládozza a nácitámogatást.

Ne hagyjuk!

2019. szept. 6. 18:09
 29/30 anonim ***** válasza:
A r..hadt nácik lemásolták a családtámogatásunkat.
2019. szept. 6. 19:38
 30/30 anonim ***** válasza:
51%
Az ellenzék szerint minden sarkon nácik lapulnak. Itt meg az a legújabb divat, hogy a sok agyalágya összekevert engem valaki mással (aki szintén negyvenpár százalékon áll), ezért kapásból lehúznak 0%-ra, mindegy, hogy mit írok. Az olyan dolgoknál is, amikor azt írtam, hogy a gyerekmolesztálóknak szigorúbb büntetés kellene. Van ám értékrendjük.
2019. szept. 7. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!