Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én tartom nevetségesnek...

Csak én tartom nevetségesnek Bödőcsnek ezen magyarellenes ripacskodásait?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=Pfw11Wa4gNg

Félre értés ne essék, nem vagyok Fideszes, én is sok mindent utálok ami itt zajlik, de baromi demagóg ilyen eltúlzott kontraszttal összehasonlítani a két országot. Magyarország a putri, a nyomor, a világvége, a totál gyépés emberek tömege, London pedig a fény városa, a maximális lehetőségek és földöntúli harmónia birodalma. Na álljunk már meg egy pillanatra! Ennyi erővel London helyett elmehetett volna Szingapúrba, Beverly Hills-be vagy Sydney-be. Mindegyik egy elit nagyváros, persze, hogy sok lehetőség van, mint itt Közép-Európában bárhol máshol... de csak az elit rétegnek. A riporter alany csaj is tuti nem raktárosként vagy takarítóként dolgozik London szívében. Márpedig egy képzett és tapasztalt diplomás szakember Budapesten is baromi sokat tud megkeresni. Mégis úgy állítja szembe egymással Mo.-ot és GB-t ez a kis ficsúr, mintha nálunk csak orkok élnének. Nem tudom ki volt az az ország, amely arra szavazott, hogy kilépjenek az EU-ból és nem tudom ki az a nemzet, aki már évek óta ezzel sz**akodik és maga alatt vágja a fát. Ja és érdemes lett volna nemcsak a Trafalgar-Square-en bóklásznia, hanem eltöltenie pár hetet egy kelet-londoni környéken és levideóznia, ahogy a gyárból egy hűvös hétköznap este sétál haza tök egyedül. https://www.youtube.com/watch?v=rcsG-u2GtZE

Könnyű osztani az észt London gazdasági/kormányzati negyedében. Ennyi erővel Budapest is egy csúcs-szuper hely, mert a Parlament/Budai vár környéke nyüzsög a sokszínű turistáktól, tele vannak drága üzletekkel és a Rózsadombon is gombaként nőnek ki a villák.

2019. szept. 4. 14:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
50%

"Hofit sem értették sokan"

Házat rá mertem volna tenni, hogy ezzel próbálják majd megmagyarázni:)

Én meg majd megismertetem vele a cigány kultúrát.

Remélem érti majd, ha eddig nem értette :)

2019. szept. 4. 18:39
 22/31 anonim ***** válasza:
0%

Bödőcs szerintem úgy általában szar szerintem, bár ez a legtöbb magyar stand-uposról elmondható, hogy kb. mikor mondja bameg akkor tudja a közönség, hogy most épp egy poén volt, most kell röhögni.

Semelyik nyugati ország sem tökéletes, nyilván vannak előnyeik Magyarországhoz képest, de van hátrányuk is. Kinek mi.

Én inkább azt tartom viccesnek, mikor olyanok nyilatkoznak Londonról stb. úgy, hogy ott milyen csodálatos minden, akik hatod magukkal élnek egy szar környéken albérletben, évente egyszer tudnak hazajönni, de akkor is nagyon meg kell nézni, hogy milyen fapados jegyet vesznek, és az egy-két itthontöltött hetükbe nyomják bele a fogorvost, fodrászt, nőgyógyászt stb. mert hát csak kinyögik, hogy az kint nem is jó, meg nem is telik rá... Hát akkor de kva sok értelme van nekik ott lenni, de tényleg. Nem azt mondom, nekünk is van a családban, aki kint él és nagyon jól, abból, amiből ott csinálta meg a szerencséjét itthon nem biztos, hogy enyire jól menne, de nem is ők szidják az országot, hanem a fent említett nevetséges fajta.

2019. szept. 4. 19:37
 23/31 anonim ***** válasza:
75%

Felvilágosítana valaki, hogy a videóban mi a magyarellenes, vagy hazaáruló tevékenység? Mert erre még egy épkézláb vád nem született eddig.

Vagy az a baj, hogy előadásaiban kritizálja a kormányt és kiparodizálta Orbánt és Ádert?

Egyébként Bödőcs kritizálta már az ellenzéket is:

[link]

2019. szept. 6. 08:10
 24/31 A kérdező kommentje:

"Felvilágosítana valaki, hogy a videóban mi a magyarellenes, vagy hazaáruló tevékenység?"

Csak így hirtelen sorrendben a teljesség igénye nélkül:

* A magyar sporttörténelem egyik legszebb pillanatából cinikus gúnyt űz (6:3)

* A trianoni memento aljas kifigurázása (Brit Birodalom matrica)

* A magyar jóhiszemű kisember ripacs általánosított kifigurázása: Bözsi néni, buszos tolatás, skype-os beszélgetés a megtestesített egyszeri magyar szülő habitusának gúnyolásával (lehet bármilyen buta egy ember akkor is tisztelni kell).

2019. szept. 6. 10:04
 25/31 anonim ***** válasza:
67%

Ezek a bíróság előtt nem állnának meg, mint vád. Így értettem.

Ez mind legfeljebb személyes sérelem, de mintha túl lenne reagálva.

Ha egy komoly videó lenne, amiben kiállna a Trafalgar térre és olyanokat kiabálna benne, hogy halál ránk, magyarokra és hasonlókat, akkor esetleg megállna a megállapítás a (saját) lábán, de akkor is inkább a túl hosszú zubbonyt ráadó bácsik vinnék el, egy nyugtató injekció után.

2019. szept. 6. 13:20
 26/31 anonim ***** válasza:
30%

Szóval szerinted az magyarellenes, aki a májbeteg pofával múltba révedést, meg a faék egyszerűségű átlag suttyóságot kifigurázza.

A tied is egy vélemény, de szerintem nincs igazad. A belinkelt műsor egy közepesen jól sikerült darab, de még így is vicces...és nem mellékesen még ez is köröket ver egy Bagi-Nacsa vagy Fábri féle izzadságszagú erőlködésre.

2019. szept. 6. 13:23
 27/31 anonim ***** válasza:
51%
#26, már nem azért, de ez tényleg ripacskodás. Igazán humoros kabaré messze nem ilyen izzadságszagú, pl. Katonadolog, Lyukasóra, Illetékes elvtárs...ezek igazi legendák, és TÉNYLEG viccesek!
2019. szept. 6. 13:36
 28/31 anonim ***** válasza:

Az Illetékes elvtárs szörnyen gyenge produkció. Az nem legendás, csak poros.

2019. szept. 6. 14:01
 29/31 anonim ***** válasza:
50%
Ennél még mindig fényévekkel humorosabb.
2019. szept. 6. 14:07
 30/31 anonim válasza:
32%
Én tovább megyek: Bödőcsöt egyáltalán nem tartom viccesnek. Egy darabig azt hittem, hogy a hadarása, vagy a szegényes előadásmódja miatt nem tudok ráhangolódni, vagy azért mert meg sem próbál kapcsolatot teremteni a közönséggel, esetleg az a gond, hogy nem képes felépíteni és időzíteni a poénjait... De aztán rájöttem, hogy valójában az intellektuális teljesítmény hiányzik nekem mögüle. Szellemtelen egy pali. Megütközve szembesültem vele, hogy vannak, akik nevetnek rajta, engem csak lehangol.
2019. szept. 9. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!