Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A nyugdíjasok már 9000 Ft-ért...

A nyugdíjasok már 9000 Ft-ért megvehetőek kilóra?

Figyelt kérdés
Nem kellemetlen, hogy pár ezer Ft-ot érnek az államnak?

2019. szept. 4. 06:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
23%
Ezek tényleg olyanok, mint a Fekete Lovag.
2019. szept. 4. 11:41
 22/30 anonim ***** válasza:
15%

mindíg a hülyébb társadalmi rátegeket veszik mega politikusok

Igy a nyugdíjasokat lehet jó példának előhúzni

Engem mint 40 es dolgozó adót fizető (nem cigány)emberke, egy párt sem akart eddig megvenni semmijen ilyesféle utalvánnyal krumplival stb- vel

Már rég bevát dolog ez a közpénzből vett szavazatt féle retorika

Sajnos ez csak buta társadalmakban müködik(nálunk nagyon müködik)

Az agilis értelmes emberek jelentős része ezért is ment el innen nyugatra.

Konkluzió....

Megvezetik a nyugdíjasokat abbóla pénzből amit én(is) fizetek be adóként, hogy aztán elbasszák az ország jövőjét és vele együtt az én és még sok ember jövőjét lehetőségeit azzal hoyg egy diktatúrát építenek tartanak fenn!

Engem nem kérdeznek meg Viktátorék kit akarok, de az adómat levonják, abból tartják fent a megtévesztett zombi szavazó hordájukat(köztük sok nyugdíjassal, cigánnyal, agyatlan vidékiekkel)

Na ezért ment kb 1 millió magyar aktív korú ember emigrációba!

Külföldön élnek, nevelik gyerekeiket, mi meg itt maradtunk a sok buta nyugdíjassal(tisztelet a kivételeknek) és a sok cigánnyal egyéb sötét emberekkel.

2019. szept. 4. 12:02
 23/30 anonim ***** válasza:
15%

A feléért is!

(Tisztelet a kivételnek!)

2019. szept. 4. 12:03
 24/30 mindentudó99 ***** válasza:
73%
#22 Pont rólad beszéltem és a hozzád hasonlókról fentebb. De el se jut a tudatodig. Te minösítesz másokat? Ilyen alpári semmirekellö szöveggel? Ki vagy te hogy mást így minősíts? Embereket akik 40-50 éveket ledolgoztak . Vagy mert vidéki. Inkább nem is írom le milyen ember lehetsz ez az írásodból tökéletesen látszik. És nem érted miért nincs igény azokra a pártokra amelyek ugyan ezt képviselik amit te.
2019. szept. 4. 12:55
 25/30 anonim ***** válasza:
20%

mindentudó99 (#13)

"Ja hogy nem volt rá pénz. Na erről ki tehet."

A 2008 körüli, az egész világot sújtó gazdasági válságról 'mindenttudo' létedre bizonyára hallottál már.

2019. szept. 4. 12:58
 26/30 mindentudó99 ***** válasza:
69%
#22 Pont rólad beszéltem és a hozzád hasonlókról fentebb. De el se jut a tudatodig. Te minösítesz másokat? Ilyen alpári semmirekellö szöveggel? Ki vagy te hogy mást így minősíts? Embereket akik 40-50 éveket ledolgoztak . Vagy mert vidéki. Inkább nem is írom le milyen ember lehetsz ez az írásodból tökéletesen látszik. És nem érted miért nincs igény azokra a pártokra amelyek ugyan ezt képviselik amit te.
2019. szept. 4. 13:02
 27/30 mindentudó99 ***** válasza:
68%
#25 És előtte? 8 évig válság volt?
2019. szept. 4. 13:13
 28/30 anonim ***** válasza:
32%

#25 dubitos "A 2008 körüli, az egész világot sújtó gazdasági válságról 'mindenttudo' létedre bizonyára hallottál már."

Arról hallottál, hogy az mszp-szdsz kormány 2002-től volt hatalmon? Hogy a válság csak 6 évvel később érte el az országot? Szerinted egy teljes kormányzati ciklus meg egy fél alatt - ha jól kormányoznak - nem lehetett volna szintén adni az embereknek mint most?

A 13. havi nyugdíjról amúgy hallottál? Azt miért nem tartod igérgetésnek, osztogatásnak, a nyugdíjasok megvásárlásának? Azt tudod ugye, hogy a nyugdíjprémiumról hozott törvényt még Bajnaiék vezették be? Nyilván nem. Akkor nem mondanád hogy Orbánék osztogatna.

2019. szept. 4. 14:32
 29/30 anonim ***** válasza:
47%
Most kilencezerért, vagy kilóra Janci?
2019. szept. 4. 16:38
 30/30 anonim ***** válasza:
0%
#13 adtak, úgy nyerték meg, az ígérgetéssel. Akkoriban ti vertétek magatokat, hogy megveszik a nyuggereket... bár akkor még lehet gyurcsányisták, medgyessysták voltatok, szóval akkor se volt bajotok vele.
2019. szept. 4. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!