A nyugdíjasok már 9000 Ft-ért megvehetőek kilóra?
mindíg a hülyébb társadalmi rátegeket veszik mega politikusok
Igy a nyugdíjasokat lehet jó példának előhúzni
Engem mint 40 es dolgozó adót fizető (nem cigány)emberke, egy párt sem akart eddig megvenni semmijen ilyesféle utalvánnyal krumplival stb- vel
Már rég bevát dolog ez a közpénzből vett szavazatt féle retorika
Sajnos ez csak buta társadalmakban müködik(nálunk nagyon müködik)
Az agilis értelmes emberek jelentős része ezért is ment el innen nyugatra.
Konkluzió....
Megvezetik a nyugdíjasokat abbóla pénzből amit én(is) fizetek be adóként, hogy aztán elbasszák az ország jövőjét és vele együtt az én és még sok ember jövőjét lehetőségeit azzal hoyg egy diktatúrát építenek tartanak fenn!
Engem nem kérdeznek meg Viktátorék kit akarok, de az adómat levonják, abból tartják fent a megtévesztett zombi szavazó hordájukat(köztük sok nyugdíjassal, cigánnyal, agyatlan vidékiekkel)
Na ezért ment kb 1 millió magyar aktív korú ember emigrációba!
Külföldön élnek, nevelik gyerekeiket, mi meg itt maradtunk a sok buta nyugdíjassal(tisztelet a kivételeknek) és a sok cigánnyal egyéb sötét emberekkel.
A feléért is!
(Tisztelet a kivételnek!)
mindentudó99 (#13)
"Ja hogy nem volt rá pénz. Na erről ki tehet."
A 2008 körüli, az egész világot sújtó gazdasági válságról 'mindenttudo' létedre bizonyára hallottál már.
#25 dubitos "A 2008 körüli, az egész világot sújtó gazdasági válságról 'mindenttudo' létedre bizonyára hallottál már."
Arról hallottál, hogy az mszp-szdsz kormány 2002-től volt hatalmon? Hogy a válság csak 6 évvel később érte el az országot? Szerinted egy teljes kormányzati ciklus meg egy fél alatt - ha jól kormányoznak - nem lehetett volna szintén adni az embereknek mint most?
A 13. havi nyugdíjról amúgy hallottál? Azt miért nem tartod igérgetésnek, osztogatásnak, a nyugdíjasok megvásárlásának? Azt tudod ugye, hogy a nyugdíjprémiumról hozott törvényt még Bajnaiék vezették be? Nyilván nem. Akkor nem mondanád hogy Orbánék osztogatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!