A fiatalok miért hiszik azt, hogy minden annyira isten, császár, király volt a Gyurcsány érában?
Nem gondolják ezt, Kérdező. Aki így gondolja, annak maximum annyi igaza van, hogy Kurcsány feleannyi ideig nem volt hatalmon mint a Viktátor, tehát rombolni se tudott annyit.
Ha már mindenképpen múltbéli figurát kell imádnunk, akkor én is Kádárra voksolnék inkább.
De kb. a Viktátornál lassan mindenki jobb lenne, még Fidel Castró is.
"Nem kifejezetten Gyurcsány fan senki, DE JOBB MINT ORBÁN minden fiatal szerint. Azaz majdnem, 10-ből 8-9 szerint."
Még mindig hülyeséget írsz, ahogy írtam, a fidesz a legtámogatottabb minden korosztályban, a fiataloknál is, csak kisebb az előnye. A DK-t meg 10-ből 0 támogatja ebben a korosztályban.
Egy random google-találat, decemberi, a "rabszolgalázadás" idejéből. Magyar Narancs, még csak nem is "pártszócső":
#6 "Nem kifejezetten Gyurcsány fan senki, DE JOBB MINT ORBÁN minden fiatal szerint. Azaz majdnem, 10-ből 8-9 szerint."
A valóságban ahogy már más is írta neked, MINDEN korosztályban a fidesz-kdnp-nek van a legnagyobb támogatottsága. Ez a 30 év alattiak körében 37%, a 30-39 év közöttieknél már 41% volt még a 2018-as választásoknál. Azóta a jobbik elvesztette a támogatását, pedig akkor ők voltak a másodikok, 31-33%-kal.
Szóval nem kell kamuzni, vannak rá közvéleménykutatások.
Nem tudom a kérdező melyik párhuzamos univerzumból jön.
Én 1-2 nyuggeren kívül még senkitől nem is hallottam, hogy megemlítette volna egyáltalán Gyurcsányt.
Azok meg Kádárt meg az oroszokat is vissza sírják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!