Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fiatalok miért hiszik azt,...

A fiatalok miért hiszik azt, hogy minden annyira isten, császár, király volt a Gyurcsány érában?

Figyelt kérdés
Istenítik őt, amikor azt sem tudják valójában milyen volt, csak hallomásból, mivel még gyerekek voltak. Mégis ha csak a fiatalok (30-35 alatti felnőttek) körében szavazást tartanánk, hogy ki megyen a miniszterelnök, Orbán vagy Gyurcsány, hát.. kb. 80-90% Gyurcsányra szavazna, csak azért mert ők azt hiszik hogy akkor minden milyen jó volt. Holott nem is. Gyerekek voltak még.
2019. szept. 3. 15:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom. Ezt hiszik?
2019. szept. 3. 16:01
 12/23 anonim ***** válasza:
20%

Nem gondolják ezt, Kérdező. Aki így gondolja, annak maximum annyi igaza van, hogy Kurcsány feleannyi ideig nem volt hatalmon mint a Viktátor, tehát rombolni se tudott annyit.

Ha már mindenképpen múltbéli figurát kell imádnunk, akkor én is Kádárra voksolnék inkább.

De kb. a Viktátornál lassan mindenki jobb lenne, még Fidel Castró is.

2019. szept. 3. 16:03
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Irányítottabb kérdést pls, ez így még nem elég egyértelmű
2019. szept. 3. 16:21
 14/23 anonim ***** válasza:
75%
Mert én akkor végeztem a BME-n kitünővel ingyen, és húztam innen a fenébe. Most keresek 97000 eurót évente és már a szüleim is itt vannak. El se tudom költeni, mert a minőségi megélhetés olcsóbb itt....
2019. szept. 3. 16:29
 15/23 anonim ***** válasza:
41%
Gondolom ahhoz vetik hozzá amit most tapasztalnak. És ha ebben a kontextusban nézzük akkor igazuk van. Ehhez a foshoz képest a Gyurcsány rendszer istenkirályüberfaza volt.
2019. szept. 3. 16:51
 16/23 mindentudó99 ***** válasza:
35%
Nem tudhatjuk miért vannak eltévejedve.
2019. szept. 3. 17:01
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindig az a szar kevésbé büdös, amelyikben nem vagy nyakig benne, csak kívülről nézed.
2019. szept. 3. 17:02
 18/23 anonim ***** válasza:
62%

"Nem kifejezetten Gyurcsány fan senki, DE JOBB MINT ORBÁN minden fiatal szerint. Azaz majdnem, 10-ből 8-9 szerint."

Még mindig hülyeséget írsz, ahogy írtam, a fidesz a legtámogatottabb minden korosztályban, a fiataloknál is, csak kisebb az előnye. A DK-t meg 10-ből 0 támogatja ebben a korosztályban.

Egy random google-találat, decemberi, a "rabszolgalázadás" idejéből. Magyar Narancs, még csak nem is "pártszócső":

[link]

2019. szept. 3. 18:11
 19/23 anonim ***** válasza:
75%

#6 "Nem kifejezetten Gyurcsány fan senki, DE JOBB MINT ORBÁN minden fiatal szerint. Azaz majdnem, 10-ből 8-9 szerint."

A valóságban ahogy már más is írta neked, MINDEN korosztályban a fidesz-kdnp-nek van a legnagyobb támogatottsága. Ez a 30 év alattiak körében 37%, a 30-39 év közöttieknél már 41% volt még a 2018-as választásoknál. Azóta a jobbik elvesztette a támogatását, pedig akkor ők voltak a másodikok, 31-33%-kal.

[link]

Szóval nem kell kamuzni, vannak rá közvéleménykutatások.

2019. szept. 3. 21:00
 20/23 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom a kérdező melyik párhuzamos univerzumból jön.

Én 1-2 nyuggeren kívül még senkitől nem is hallottam, hogy megemlítette volna egyáltalán Gyurcsányt.

Azok meg Kádárt meg az oroszokat is vissza sírják.

2019. szept. 3. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!