Miért akarják hogy Magyarországból is Görögország legyen, vagy olyan állapotok mint 10 évvel ezelőtt?
Hát igen, a Fidesz már csak ilyen nagy hősökből áll. Az ellenzék beteg mániája volt az olimpia is, de a Fidesz azt is megakadályozta még időben, nehogy az ország a görögök sorsára jusson, akik szintén egy olimpia megrendezése miatt mentek csődbe.
Csodálatos ez a Fidesz, én mondom!
Magyar ország, már ha akarna se tudna kilábalni abból a csapdából, amibe az elmúlt durván negyed évszázad alatt vitték a politikai pártok.
Annyira tönkretették a gazdaságot, hogy max 10-15 év és teljes csődbe fog kerülni, ha Fidesz módjára lopják a közpénzt akkor lehet előbb.
Olyan mértékű az előregedés, amit hatványoz a fiatalok kivándorlása, hogy azt már csak jelentős mértékű (kb. 5 millió) fiatal bevádolóval "migránssal" lehetne ellensúlyozni, amiről persze senki, még a bevándorlók se akarnak hallani.
"görögök sorsára jusson, akik szintén egy olimpia megrendezése miatt mentek csődbe."
A görögök nem az olimpia, hanem a rossz gazdálkodás, rossz ország irányítás meg a magas nyugdíjak miatt mentek csődbe. Pedig mindenük megvolt tenger, turizmus... Az olimpiai játékok sokat hoznak az országnak, már csak azért is mert rengetegen fizetnék a magyar árakat meg a szállásokat.
Retteggyünk elvtársak, retteggyünk! Választás gyün! Gyurcsánoyzzunk, migráncsozzunk, retteggyünk!
Kérdező tudod mi hiányzik a végéről:
Fizetett politikai hirdetésünket olvashatták. (bár ami azt illeti én már végig sem olvastam, ez a címből is simán kiderült, meg a klasszikus "énnemisvagyokfideszesdemégisfideszesvagyok" indításnál föladtam)
"~9 000 Milliárd forint lenne az olimpia, és közvetetten minden bevétellel együtt 4 000 milliárdot hozna az országnak (nem az államnak)."
Sokkal többet hozna vissza. A Maccabi játékoknak a költségvetése több mint 5 milliárd volt, és több mint 6 milliárdot hozott vissza. Szerintem az az 1,5 milliárd amit keresett a kormány rajta megérte!
nem 5 - 6 milliárd, 9000 milliárd a költség, több mint 1500 szorosa.
A bevétel pedig nem arányosan nő. Plusz én úgy tudom ez a zsidós is elég veszteséges lett állami részről.
"nem 5 - 6 milliárd, 9000 milliárd a költség, több mint 1500 szorosa."
Olimpiának igen, Maccabi játékoknak nem. A Maccabi játékok pedig nem volt veszteséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!