Hogy értette Rogán Antal a Bayer Show műsorában, hogy Gyurcsány Ferenc felvette a kapcsolatot a régi titkosszolgálati ismerőseivel, és a 2022-es kormányátvételre készül?
Szerintem ez már kicsit képzelet.
Az ellenzéki pártok közül csak a DK ad bele apait anyait, semmi másnak nem köszönhető a DK erősödése.
Nem értette sehogy. Szándéka az volt, hogy elhiggyed te és sokan mások. Szándéka megalapozott volt, hiszen régóta alapozzák, most újabb iskolarombolást hajtanak végre.
Csak egy példa: tegyük fel, hogy tényleg felvette. Kikel is? A "régiek" ha már vitték valamire (hogy érdemes felvenni velük a kapcsolatot, úgy 50 felé járhattak. Most nyolcvan felé. Mit is tud csinálni egy ilyen ember? Miféle összeköttetései "élnek"? Ennyit Rogán eszéről. De menjünk tovább. Rogán ugyan nem, túl fiatal, de a vezérek csak tudják, mit és miért érdemes feleleveníteni. Párttitkárok, KISZ vezérek, élet-halál urak pártfogoltjai. Ők csak tudják, hiszen látszik, azt másolják ma is.
Egyébként Gyurcsány veheti. Ha még van neki használható. Akkor mi van? "azok a kapcsolatok" majd rábeszélik a népet, hogy éljen a DK? Hajlandó itt valaki belegondolni, hogy mit is mond? A népszerűség (ha az, én inkább "valakit látunk" esetnek gondolnám) abból adódik, hogy a Fideszhez hasonló hierarchiáról, vezéri parancsosztásról van szó. Egységesen cselekednek, mert ez a parancs. A többi meg vitatkozik, mert mindnek van véleménye. Ez nem baj, de mindenki azt hiszi, egységesnek kell lenni, legalább tegyenek úgy, különben akaratlanul is félrevezetnek.
Ajjaj! De qrva ismrős ez nekem a történelemből!
Már most jó előre elkezdik az uszítást, hogy aztán legálisnak tüntethessenek fel egy illegális attack-ot?
Mintha arra készülnének hogy ha veszítenek, akkor erőszakkal hatalomban maradnak, és a híveiket a DK-ellen indítják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!