Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ciki Fideszesnek lenni?

Ciki Fideszesnek lenni?

Figyelt kérdés
Budapesten a Fideszes polgármesterek már mint független jelöltek kampányolnak mert az emberek egy Fidesz jelöltnél hátrányt jelent.

2019. szept. 3. 11:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Vicces hogy ha nem kapsz választ akkor már rögtön hazugságnak minősíted a kérdést...

De akár utána is olvashatsz.

Pl. nem kell messzire lapozzál itt van álfüggetlen Tartlós István főpolgármester úr aki a Fidesztől kapja a plakátokat a szórólapokat meg minden de ő azért nagyon független. Persze!!!

2019. szept. 4. 09:39
 12/18 anonim ***** válasza:
73%

#11 Értem. Szóval tényleg nincsen ilyen jelölt, csak próbálsz kamuzni valamit. Tarlós előhúznod pont olyan nevetséges, mintha Karácsonyt próbálnád függetlennek beállítani. Tarlós a legelső jelölése óta nyíltan a fidesz-kdnp támogatásával jelölt. A valasztas.hu oldalán tökéletesen látható hogy NEM független jelöltként indult, hanem a fidesz-kdnp jelölésében."

TARLÓS ISTVÁN

JELÖLÉS TÍPUSA:főpolgármester-jelölt

INDULÁS HELYE: Budapest

JELÖLŐ SZERVEZET:FIDESZ-KDNP

STÁTUSZ: Nyilvántartásba véve (2019. augusztus 31.)

JELÖLÉS TÍPUSA: fővárosi kompenzációs listás jelölt

INDULÁS HELYE: Budapest

JELÖLŐ SZERVEZET:FIDESZ-KDNP

STÁTUSZ: Bejelentve (2019. szeptember 2.)"

[link]

Tényleg nem értem hogy MINEK KELL HAZUDNI?

2019. szept. 4. 11:32
 13/18 anonim ***** válasza:
29%

#3 félreérted a helyzetet. Nem azért mind fideszes, mert ciki másnak lenni. Hanem azért, mert azt a települést leírták. Ott csupa önmaga érdekét nem látó, az ellen szavazó polgár van. Ha ott valami isteni hatalom csupa nem fideszes jelöltet állítana, és a fideszes jelölteket le tudná beszélni, ezt látva a lakosság döntő többsége nem menne el szavazni, "nem érdemes" felkiáltással.

Ez a mai magyar társadalom. Talán nem minden vidéki településen ennyire szélsőséges a helyzet, de a belső tudat alatti rettegés ezt hozza. Budapest más, ott nem lehet abszolút a hatalom, ott mindig találni sokféle nézetet.

2019. szept. 5. 10:24
 14/18 A kérdező kommentje:

Kedves 11-es!

Ilyenkor amikor valaki ennyira nemzetrombolóan fideszes akkor keresztényi szellemben hátra kell lépni és bölcs mosollyal nyugtázni hogy ő még nem tart ott hogy a nemzet összefogása érdekében politizáljon. Neki még a pártháború a gyűlölködés fontosabb.

Én megértem hogy mindig igazad kell legyen - de a bölcsesség pont nem a másik meghazudtolásában és gyűlöletkeltésben kell megmutatkozzon mert addig inkább maga vagy a gyűlölet ami pont a hazámnak a legkevésbé hiányzik.

Itt egy cikk:

[link]

Ami igaz itt több helyen is hogy a jelöltek civil támogatást mutatnak a Fidesz támogatás helyett, mellett pont azért mert Bp-en népszerűtlenebb a Fidesz így független beállítódással akarnak szavazatokat nyerni helyi szinten.

Ez egy stratégia lehazugozhatsz de attól még így van.

2019. szept. 6. 10:00
 15/18 A kérdező kommentje:
12-es csak az elejét figyeltem a kommentednek elnézést.
2019. szept. 6. 10:01
 16/18 anonim ***** válasza:
23%
Ennyire ciki lenne mszp-snek, dk-snak, jobbikosnak lenni, hogy nem mernek saját jelöltet állítani, egy 1%-os párt bukott jelöltje mögé állnak?
2019. szept. 6. 12:46
 17/18 A kérdező kommentje:

[link]

idézet:

Ilyen a II. kerületi polgármester „zöld” kampánya: Láng Zsolt utcai jelenléte mintha csak egy független kerületvezetőt reklámozna, aprócska velejáróként a sarokba száműzött párlogókkal

Érdekes kettősség azonban, hogy a helyi Fidesz széles vásznán Karsay Ferenc Budafokon is a Fidesz-logóval kampányol a közterületeken, a saját oldalán ugyanakkor nyoma sincs a pártnak. Fordítva is előfordul ilyen, hiszen a XIII. kerületi Fidesz úgy gyűjtött aláírásokat polgármesterjelöltjüknek, hogy Bagdy Gábor neve fel sem tűnik standjaikon, de még a Facebook-oldalukon sem, holott az NVI honlapja szerint ő a Fidesz-KDNP jelöltje a XIII. kerületben.

Az újpesti polgármesternél mondjuk még ez sem látszott minden egyes kampányanyagon. Noha Wintermantel Zsolt oldalán nem találtunk a közterületi kampányeszközökről bejegyzést, a jelöltjeit bemutató szórólap valóban újpesti színekkel operált, a Fidesz említése és feltüntetése nélkül, míg a Facebookon úgy fogalmaz: „Sose próbáltam elrejtőzni. Kötődő, ragaszkodó alkat vagyok az élet minden területén. De azt se titkoltam, hogy Újpest előbbre való számomra, mint a pártpolitika”.

2019. szept. 6. 14:12
 18/18 anonim ***** válasza:

Most akkor mivel is van problémád? A jelöltek mindegyike akit említettél az nem függetlenként indult hanem nagyon konkrétan fidesz-kdnp jelöléssel. Már bocs, de ez nem egy országos kampány, itt nem pártokat választunk hanem önkormányzati képviselőket. Hadd használja már a körzetének jellemző színvilágát, logóját, akármijét ha azt akarja. Mitől lenne tilos egy fideszesnek Újpest színeivel kampányolni Újpesten? Azt csak az mszp-snek vagy dk-snak szabad?

Most komolyan az a baj, hogy nem a fideszt tolták előtérbe és nem a párta legfontosabb a kampányukban? Ha meg narancssárga lenne a plakátjuk akkor meg azzal lenne a bajod, hogy dehátezegyönkormányzativálasztásmiközehozzáhogyfideszesblabla...

2019. szept. 6. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!