Csak szerintem irritáló hogy a mai politikusok egyre primitívebben fejezik ki magukat nyilvánosan?
Oké,a politikus mint "hivatás" önmagában ellenszenvet vált ki az emberekből(jogosan),viszont szerintem azért régebben sokkal méltóságteljesebbek voltak a politikusaink(legalábbis a nyilvánosságban).
Manapság viszont 1000 facebook posztban,nyilatkozatban,beszédben tele mindenféle alpári szitokszóval fejezik ki magukat,hogy engedhetik ezt?Félre értés ne essék,nem vagyok fideszes,és marha ellenszenves a legtöbb politikus ott,de azért mégis ott a legszofisztikáltabb a közlésmód,az ellenzék meg kb egy rossz proli vasutas szintjén kommunikál manapság.De akár ha Gyurcsány beszédét nézzük,Széchenyi idejében ha ilyet mondott volna még csak viccből is egy miniszterelnök,hogy "k..rva ország" felkoncolták volna.
Mi megy itt manapság?És mi miatt egyre alpáribbak a politikusaink?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!