Nem kéne Cseh Katalinnak nyilvánosan bocsánatot kérni a pszichopata “botmixeres” ügyéért?
És azt a viccet ismered, hogy
A leprást lecsukják, első nap lerohad a lába, kidobja a rácsokon. Második nap lerohad a másik lába is, azt is kidobja a rácsokon. Harmadnap az egyik keze rohad le, szintén kidobja.
Arra megy az őr, és megkérdi: Mi van leprás, szökünk, szökünk?
Ez is egy vicc, én mindig nevetek rajta. Bár belegondolva kicsit morbid és ebbe is bele lehet magyarázni hogy én utálom a betegeket meg milyen borzasztó egy ember vagyok, pedig nem vagyok.
De itt egy másik, érzékenyek és holokauszt rajongók ne olvassák tovább, zsidós vicc lesz:
Zsidókat bezárják a krematóriumba, azok meg belülről ütik az ajtót, és ordibálnak, hogy "Nyissák ki! Nyissák ki!"
Mire beszól a német: "Nyitom már, nyitom!"
Ez is vicces, ezen is nevettem én is, ismerőseim is, mégsem vagyunk betegek :D
De tudok mondani cigányosat is ha érdekel.
Egy poénkodástól ne legyen már valaki szadista, pszichopata könyörgök. A videót végighallgatva egyébként legalább másik 3 ilyen szóvicc is elhangzik benne, csak azokon épp nem nevetnek ennyire.
Szerintem az a felhàborìtò, hogy 3 nappal azután, hogy mandàtumot kapott, már utána jártak és próbálják lejàratni. Ő semmi rosszat nem mondott, a beszélgetőtàrsàra reagàlt, élő adasban.
Nagyon szörnyű dolognak tartom az abortuszt, de szerintem Katka az égvilágon semmi rosszat nem tett. Csak a média forgatja ki.
Hát szerintem ez a kijelentés még sokkal-sokkal durvább volt Bangóné patkányozásánál is.
Azért az mégsem az emberek összebotmixerezésén vihogott
Nem ő mondta ezt a hasonlatot, csak reagált rá. Az vesse rá az első követ, aki egész életében mindig a helyzethez mérten válaszolt. Ráadásul adasban, izgulva az ember még kevésbé gondolja át a dolgokat szerintem.
Ha ő mondta volna ok, jogos a felhàborodàs.. De a beszélgető partnere a ludas
🤷♀️🤷♀️🙂
CSAK "reagált".
EU-s képviselő lesz. Hogyan fog "reagálni", amikor a hazáját támadják, akár egy botmixer szintű megjegyzéssel?
Aki hátrányos helyzetű, vagy fogyatékos "reagálás"-ban -azaz gyenge jellem-, az ne vállaljon olyan szereplést, ahol elképzelhető, hogy reagálni kell valamire.
Ajánlom mindenki figyelmébe, hogy 1.szülész-nőgyógyász(nak tanult), nem mondjuk fodrásznő
2.Vendégül lát olyan exhippit, aki biciklipumpás abortuszos
3.a vihogáson túl még tovább is görgeti a "reagálást"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!