Nem kéne Cseh Katalinnak nyilvánosan bocsánatot kérni a pszichopata “botmixeres” ügyéért?
20
Azt tudhatod, hogy a Momentumosok családjában felülreprezentáltak a bírók és hasonló, még a régi rendszerből átmentett jó káderek.
Akkor miről is beszélsz?
A bíróságokon még nem történt meg a rendszerváltás, vagy hívjuk bárminek is. OLyan emberek gyakorló bírók még ma is, akiket a saját szüleik munkásmozgalmi múltja miatt vettek föl a jogra, és akárhogy is tanultak, ki sem lehetett rúgni őket.
Tudod mi felülreprezentált még a bíróságokon? A fideszes befolyás...
Ezzel a hülye kifogással amit használsz kvázi egy 20 évre bebiztosítottad a konteót, hogy a momentum érinthetetlen a bíróságokon, és amikor mégsem, az csak a látszatnak kell biztos...
Mo.-on tényleg egész magas a közintézményekkel szembeni bizalmatlanság, de nem látom be, hogy egyszerű helyreigazítási ügyekben miért lenne a momentum specifikusan védett. Vagy úgy bármiben is.
Sok politikus ennél durvábbakat is mond már a politikus karrierje alatt, mégis marad, nem mond le.
Katka nőgyógyászként beszélt, nem politikusként akkor még. Miért kéne lemondania? Egyébként valószínű neki és a beszélgető partnerének több fogalma van az abortuszrol, mint egy hétköznapi embernek. Ha morbid is a hasonlat, gondolom a valósághoz hasonló.
Szerintem is botmixerhez hasonlít az eszköz, szerintem jópofa elnevezés. Ettől függetlenül én az abortusz minden formáját betiltanám. Na ilyenkor mivan?
Gondolom a zebrát is szigorúan gyalogátkelőnek nevezed, és aki zebrának meri nevezni, az aberrált és ki kéne végezni, aki nem tartja tiszteletben a közúti balesetben elhunytakat.
Kövér "kössék fel magukat" beszéd: nem mondott le
Torgyán "liberális férgek" beszéd: nem mondott le
Csurka cigánygenetikus beszéd: nem mondott le
Lázár "annyit is ér" beszéd: nem mondott le
Pócs a cigánybetüzelő: nem mondott le
Szalay "ennyi hülye vén krvát": nem mondott le
Bangóné "sok a patkány" beszéd: nem mondott le.
Gyöngyösi listázós beszéd: nem mondott le.
Jakab zsidós vicc: nem mondott le.
Szilágyi antiszemita beszéd: nem mondott le.
Kulcsár antiszemita beszéd: nem mondott le.
Sneider röhög a homofób vicceken és a menyasszonya karlendítésén: nem mondott le.
Takó SS pólós KKK mémes komment: nem mondott le.
Toroczkai karlengetése: nem mondott le.
Szegedi zsidó beszéde: nem mondott le.
Nem is sorolom tovább, gyakorlatilag majdnem mindenki vállalhatatlan, aki a régi Jobbikban érintett volt. Természetesen a néppártosodás előtt egyiknek se lett következménye.
Továbbra se értem, hogy mi az elítélendő ebben. A botmixer egy sebészi eszköz eufemizmusa. A beszélgetésből kiderül, hogy itthon közszájon forog (mondjuk én nem hallottam). Katka pedig a Rottendami Egyetemen foglalkozott az abortusz kutatásával, azért nevetett, mert ezt a hasonlatot még nem hallotta.
Hogyha belehallgattál volna a beszélgetésbe és nem csak a Fidesz média által kiadott 10 másodpercbe (nem kell végig hallgatni, elég csak az első három percet vagy az utolsó egy percet), ahol kijelenti, hogy annak örülne a legjobban, ha nem lenne szükség abortuszra, és a helyzet elkerülését szorgalmazná. A beszélgetésből nem derül ki, hogy ő személy szerint szigorítaná-e az abortusz törvényt, de végig problémának nevezte azt, hogy Magyarországon túl sokan fordulnak abortuszhoz. Mellesleg a Fidesz családtámogatási programjait is megvédte.
De titeket úgysem érdekel az, hogy ő mit gondol. Ti mindig csak kiragadtok egyetlen egy részletet a beszélgetésből, és azt felnagyítjátok. Még csak arra se veszitek a fáradtságot, hogy megkérdezzétek, hogy elmondja a véleményét. Egyből "szadista, pszichopata" bárki, amit a királyi tévé kijelöl magának.
26
A lista nem nemzetközi színtéren TAPASZTALT embereket sorol. Akik a hazájukat képviselik nemzetközi szervezetekben.
Viszont a Csehnek ebben már tapasztalata van, vagy legalábbis úgy mutatja.
Másrészről amiket mondtak, azok sem mérhetők ugyanazzal a mércével, mint egy botmixerféle hasonlítás emberi élet kioltására.
Ha valóban vannak orvosok, akik ilyesmivel viccelődnek, az nagyon szomorú, sőt etikailag-erkölcsileg elmarasztalható.
Az egyetlen, ami a listán erőszakra asszociálhat, az a kötél szó használata. Amit meg a hétköznapi nyelvben szerintem gyakran használunk saját magunkra, amikor kilátástalannak tűnő helyzetbe kerülünk. Ellentétben a botmixer abortuszra használatával.
Az biztos, hogy én többet hallani sem akarok botmixerről, nem hogy használnám ezután valaha is.
Aha, el tudom képzelni, hogy micsoda botrány lenne, ha mondjuk egy atombombát fatboynak neveznének... ja várjunk csak!
A fegyverek elsütőbillentyűjét is ravasznak nevezik, pedig ugyanúgy ölnek vele.
Az erőltetett magyarázkodás - illetve az a tény, hogy a felvétel 4 éve mindenki számára elérhető volt és sokan látták - nagyon jól rámutat, hogy ez egyszerű propaganda. Továbbra se értem, hogy hogy lesz ettől valaki pszichopata. Ellenben célszerű megnézni, hogy a videó alatt és Cseh Katalin Facebook oldalán hányféleképpen akarják feldarabolni a nőt. Természetesen ők nem pszichopaták, mert ők a ti holdudvarotokba tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!