Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek jól gondolkozom?

Szerintetek jól gondolkozom?

Figyelt kérdés
Nem vagyok fideszes, Se DK-s semelyik párti nem vagyok. A fidesznek a migránspolitikájával egyet értek, azt ennyi. Mégis ha ezt valakinek ezt elmondom elküld engem a ...-ba mert hogy én milyen utolsó fideszes senki vagyok. De nem csak én vagyok ezzel így. Sok ember a fideszre szavazott e miatt Májusba. Nekik is ezt mondták hallottam olyan esetről ahol durván neki támadtak (nem fizikailag) a másiknak. Ez szerintem nem normális. Mindenki üljön le és menjen el 4 évente szavazni, azt kész. Nem kell neki ugrani a másiknak mert ő egy kicsit is máshogy gondolkodik.

2019. aug. 28. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
33%

Rosszul. Mondok egy példát: Olimpiát is csak 4 évente rendeznek, de ez nem azt jelenti, hogy csak abban a 2 hétben figyeljünk rá oda, amíg tart, aztán 4 évig se kép, se hang.

A politika napi szinten jelen van az életünkben és ez egyáltalán nem baj.

2019. aug. 28. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

Hasonlóan gondolkozom.

A Fidesz nem tűri a kritikát.

A fideszesek ezt átvették tőlük.

Hallgass a szívedre és az eszedre ne hagyd magad befolyásolni.

2019. aug. 28. 20:56
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

" Ez szerintem nem normális. Mindenki üljön le és menjen el 4 évente szavazni, azt kész. Nem kell neki ugrani a másiknak mert ő egy kicsit is máshogy gondolkodik."

Tehát ha valaki kiveri a fogad, akkor is vágjál jó képet hozzá! Értjük, vagyis TE nem érted! A szavazás a legbrutálisabb erőszak gyakorlás, ami létezik! Egy verekedős tag elől elbújhatsz, egy kormány elől csak külföldön. Sajnos van egy ilyen igazi proli mentalitás, amit te is képviselsz, hogy "ne politizáljunk, csak szavazzunk azt' a többi mán' lé is van szarva meg szereccsük egymást" hát ez így rohadtul nem működik. Amikor te szavazol, azzal erőszakot gyakorolsz tízmillió másik emberen. Innentől kezdve legyél annyira gerinces, hogy nem fosol felvállalni ezt az erőszakot, ha valaki számon kér.

Amúgy a fidesz kormány leginkább támadható programja pont az állandó migráncsozás, aki emiatt fideszes, az bocsáss meg, de a legbutább szavazói réteg. Legalább mond azt, hogy a családi adókedvezmények miatt vagy az egykulcsos adóval jól jársz, de ne reklámozd már, hogy mennyire buta vagy!

2019. aug. 28. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
16%
Tehát aki szavaz, az egy erőszakos gáci. És aki nem szavaz, az micsoda a logikádban? Áldozat?
2019. aug. 28. 22:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem gondolkodsz. Migránspolitika nincs, csak ellenségkép gyártás. A migránspolitika azt jelenti, hogy van egy helyzet, amit kezelünk abból a célból, hogy a rossz tulajdonságai megszűnjenek. A Fidesz semmit nem kezel a téren, csak téged etet. És te boldogan eszed a hazugságot.

Nem kell téged elküldeni sehová. Te egy közönséges áldozat vagy, aki sajnos sokadmagával silánnyá teszi az országot azzal, hogy e mesében hisz és ezzel hatalmon tart egy arrogáns gátlástalan rablóbandát, amelynek főnöke ezen felül pszichopata. Ha egy kicsit is értenél a pszichológiához, magad is észrevennéd.

2019. aug. 28. 23:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Ebben mi a logikus.

A politika is csak 4 évente hoz törvényt arra a néhány hónapra, amíg kampány van? Nem.

Amikor egy kormány törványt hoz, az addig érvényes, amíg meg nem szűnik. Így pont, hogy az a logikus, hogy aki felelősségteljesen, az ország érdekeit szemelőtt tartva akar szavazni, az akkor mindig foglalkozik politikával.

4 évente egy olyan döntést hozol, ami az ország minden lakója életét befolyásolja, nem csak azokét, akik a fideszre szavaztak. Vagyis alap, hogy mindig foglalkozzon az ember a politikával, és az olyanok, mint te, azok inkább legyenek annyira bölcsek, hogy azt mondják, hogy "én nem foglalkoztam ezzel, nem tudom, hogy milyen szempontok vannak, ezért nem szavazom".

Arról nem beszélve, hogy ezt a mondatot már azért is kellene megfogadnod, mivel a migránsozást nyelted be, ami csak arra szolgált, hogy félelmet keltsen és szavazatokat szerezzen a fidesz.

Viszont, ha megnézed, hogy mikor is mérséklődött a migránsok Európába érkezése, akkor láthatod, hogy nem amikor megépült a határzár, hanem amikor az EU - természetesen Orbán nélkül - megállapodott a törökökkel.

2019. aug. 29. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!