Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem szégyen arra buzdítani az...

Nem szégyen arra buzdítani az embereket hogy menjenek ki?

Figyelt kérdés
Az a legszomorúbb hogy azok gondolják hogy tettek valamit a magyarságért, hogy kimentek. Pedig ezzel semmit nem mozdítottak előrébb. Nem lesz azért jobb az országnak és a magyarságnak, hogy elhadják szülőföldüket. De szerencsére egyre kevesebben mennek ki, és egyre jobban jönnek vissza. Ezzel nyugtatom magam, amikor a gyökértelenek arra buzdítanak, hogy hadjuk el a hazánkat. Hagyjuk el az otthonuk. Ahelyett hogy arra buzdítanák az embereket, hogy hagyják el a hazájuk, inkább tenni kellene azért hogy jobb legyen a helyzet. És nem csak magyarul kell beszélni, hogy én mekkora magyar vagyok, hanem tovább adni a magyarságunk. Nem kimenni kell, hanem családot alapítani. Mert a házának ez kell, a hazának ez a jó. Hatalmas nagy baj lesz azzal a nemzettel, amely nem képes normálisan szaporodni. Hamarosan ennek a jelei látszódni fognak. Ha szereted az országod, ha azt akarod hogy az unokáidnak itt jobb helye legyen, akkor nem ki kell menni vagizni hogy én most most mekkora magyar vagyok csak mert kimentem és fizetem a dupla annyi árakat, hanem családba kell gondolkodni. Az Isten is azért teremtette az embert, arra alkotta meg az embereket hogy szaporodjanak. Ez az ember természetétől fogva az egyik legfontosabb feladata. Nem, nem a középkori dolog 6 gyermeket nevelni, hanem már az ember kialakulása óta egy természetes folyamat. Nekem ez természetesen mindegy, viszont Tény hogy Isten nem hiába alkotta meg a magyarokat hogy ők legyenek Európa legelső civilizációja, és nem hiába adott a magyaroknak ennyire sokszínű és gazdag nyelvet!

2019. aug. 28. 11:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%
Szégyen? Lehet. "elhadják szülőföldüket. " De ez biztosan!!!!
2019. aug. 28. 14:52
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért hiszed azt hogy a kormány miatt nem vállalnak gyereket? Saját döntésük volt hogy nem termelnek ekkora felelősséget magukra. Semmi köze nincs a kormányhoz. Van az aki a kormány miatt nem szül. De nem emiatt fogy a magyar népesség hanem alapból eldöntötték sokan hogy nem vállalnak gyereket mert egyszerűen túl sok lenne nekik. Nagy lenne a felelősség és nem akarják ezt. Mellesleg egy gyereket nem csak megszülni kell hanem normális körülményeket kell teremteni hogy rendesen felneveld. Kezdem unni és szerintem más is hogy a politika tehet a népességcsökkenésről. Valamilyen szinten ez igaz de nincs köze alapból hozzá. Fogjátok már fel végre. Aki pedig kimegy külföldre az jobb életet akar. Nem hazaáruló,ugyanúgy szereti a Magyarságot. De szerintem ez provokatív kérdés.
2019. aug. 28. 15:45
 13/19 anonim ***** válasza:
87%

"viszont Tény hogy Isten nem hiába alkotta meg a magyarokat hogy ők legyenek Európa legelső civilizációja"

Nyugtassatok meg,hogy ez csak egy troll:D

2019. aug. 28. 15:54
 14/19 anonim ***** válasza:

Persze, küldjünk a távozók után kivégzõ osztagokat, mint a sztálini NKVD-nél. Mondd, Berija haverod hogy van?

2019. aug. 28. 17:50
 15/19 A kérdező kommentje:
12. A politikának a szaporodásban nagyon nagy szerepe van. Tökéletes példa erre a kínai gyermek-stop! Ennek a következménye az, hogy a fiatal családok nem akarnak nagycsaládban gondolkodni. Sőt sokan nem is terveznek gyermeket. A nők számára már terhes lett a gyermek gondozás, a gyermek felnevelése ami való igaz egyre nagyobb költségekkel jár. Inkább az álmaikat valósítják meg kariert építenek. Ennek a felfogásnak a kialakulásában a politikának meg a médiának is kulcsszerepe van az egész földkerekségen. Az a régi, bevált családmodell mára már középkori, elavult családmodell lett. Pedig a nők a gyermek szülésre és felnevelésére lettek megalkotva. Persze ez nem azt jelenti hogy nem építhetnek kariert, nem valósíthatják meg az álmukat, csupán csak ez nélkül kihalna a társadalom. Nagyon sok szép dolgot lehet megvalósítani egy gyermekkel, és az is lehet egy életcél hogy minnél több gyermeked legyen és hogy tovább add a magyarságot, tovább add ezt az értéket. Meg alapból a gyermek a legnagyobb kincs! Vissza térve a témára, hiába tett Kína erőfeszítéseket a gyermek-stop megszüntetésére, ez nem változtatott a helyzeten. A társadalom egyre jobban öregszik el, és egyre kevesebb a munkavállaló. Ez jellemző Európára is. A megoldás a társadalom visszatérítése lenne, a hagyományos családmodellhez. Ez egy nehéz feladat, de a kormánynak és a kezében lévő médiának lehet rá esélye, hogy az embereket vissza térítse, és elkerüljük a demogrüljük a demográfiai borulást. Ehhez szükséges a családi adókedvezmény, a SJA-eltörlése, családi pótlék, CSOK stb... A fiatalokba azt kellene belenevelni, hogy ne ki menjenek, hanem hogy itt alapítsanak családot, és szüljenek minnél több gyermeket. A lehetőség adott, hazugság hogy nem. Azzal hogy kimész kint szülöd meg a gyerked, azzal csak a másik államot segíted, azt az államot támogatod és nem pedig Magyarországot.
2019. aug. 28. 17:58
 16/19 anonim ***** válasza:
81%

Tudod, az uniónknak az a szépsége, lehetõséget ad másoknak a szabad mozgásra. Ezt elvenni botorság lenne. Különben is,mire jó az, ha másoknak megmondjuk, mit csináljanak, hol éljenek....

2019. aug. 28. 18:06
 17/19 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy, de nem kesz jobb a magyarságnak, az országnak ha elmentek.... Persze ez a ti döntésetek én nem szólok bele. De akkor ne csodalkozzatok ha nem lesz jobb a helyzet, ha ti nem tesztek érte...
2019. aug. 28. 18:09
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem csok kell. Hanem normális anyagi körülmények. Normális munkával. Ha normálisak lennének a bérek. Hamarabb jutnának lakáshoz akkor megoldható. De mint mondtam a népességcsökkenéshez nincs köze a politikához. Fejezd már be ezt a provokatív,Fideszes kérdést.
2019. aug. 28. 18:09
 19/19 A kérdező kommentje:
18. Hiába emelték meg a béreket, itt is meg nyugaton is. Max csak a bevándorlók miatt nőhet a népesség. A CSOK meg a kedvezményekre szükség lenne akkor is, ha itt akkora életszínvonal lenne ami álmaitokban létezik. De ha nem tetszik kimehetsz, a te szabad döntésed. Csak másokat ne szédíts ki, akik tesznek a hazáért!
2019. aug. 28. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!