Mi az a mentalitás vagy ideológia ami ilyen cikkek megírására sarkal embereket?
A cikk:
Ez a cikk 2015. május 21 én született. Azóta már megépült pár kilométer gyorsforgalmi út és autópálya és most is tartanak a fejlesztések, építések.
Aki ezt a cikket elkövette, vajon ezek után, még mindig tartja a ezt véleményét és kiáll a cikke mellet?
Ezt a kijelentést szamárságnak tartom:
"A négyszer nagyobb Lengyelországban még mindig kevesebb (kb. 1482 km) autópálya van, mint Magyarországon (1515 km), mégis sokkal jobb mutatókkal rendelkezik a lengyel gazdaság, mint a magyar: ott akkor építenek nagyobb kapacitású utat, ha tényleg szükség van rá, azaz van forgalom, gazdasági tevékenység."
A stadionokra elköltött értelmetlen milliárdokkal én sem értek egyet, de amit a cikk író mond itt az autópálya fejlesztésekről és építésekről, hogy ő szerinte értelmetlenek, ezzel én mélyen nem értek egyet.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!