13/23 anonim válasza:
Monaco, Franciaország, Svájc, Olaszország, Kolumbia, Spanyolország
14/23 anonim válasza:
Izland. Nagyon szép ország és kedvesek az emberek, nagy a jólét is.
Néhányszor jártam már ott, mindig rossz érzés volt hazajönni.
Svájc is hasonló számomra és az északi országok Svédország, Finnország stb.
Szeretek magyar lenni, de ugyanakkor szeretem a fejlett, 21.szàzadi életet, jómódot és az itthon nincs meg.
15/23 anonim válasza:
"Szeretek magyar lenni, de ugyanakkor szeretem a fejlett, 21.szàzadi életet, jómódot és az itthon nincs meg."
Na igen. Azt hiszem, ezt sokan elmondhatnánk magunkról.
16/23 Balogh Bence 2019 válasza:
Nyilván a legfejlettebb, legnagyobb országok egyikébe, mint pl. Franciaország vagy Németország, esetleg Spanyolország vagy Egyesült Királyság.
17/23 anonim válasza:
Hát nem ebbe a patkányképzőbe, szerintem ez európa legundorítóbb országa. Egy fertő.
18/23 anonim válasza:
USA: szép, hatalmas, gazdag, a lehetőségek országa.
Németország és Olaszország a gazdag kultúra miatt. (Nem libsik, mint a franciák, angolok.)
20/23 anonim válasza:
Finnország. Az oktatás, az időjárás és az emberek nagyon vinzanak kiskorok óta, de Skandinávia terüpetén igazából bárhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!