Ha nem Magyarországra születtél volna, akkor hova születtél volna legszívesebben? Mikor? És miért?
Hát mivel én romániában születtem, először is sokkal szivesebben születtem volna a határ másik oldalára (itt húzták meg annó tőlem 20 kilóméterre...jó nagy kiszúrás, mi?) mert ott legalább mindenki megérti mit beszélek...
Ha távolabbról nézem, meg egy angol nyelvet beszélő országba lett volna jó születni, pl Anglia, USA, Ausztrália:) Mert imádom az angolt:) Jah és az idő: amikor rendesen születtem, 1990:)
19,Lány voltam
Hova születttem volna?? tényekkel? Kanadába, mert ott él már az a pasi, aki anyumnak csapta a szelet, bár az nem én lennék...hm...világsztár is lehetne az az énem:D
Legszívesebben én??álmokkal?? Spanyolországba, mert imádom a meleget, és a barna bőrű, hajú, szemű pasikat :) Vagy egy dél amcsi országba...a nyelv és a mentalitás maitt mindezek
Japánba... egyértelműen :D
A miértre a válasz egyszerű: a kultúra, a divat, a pasik, a fejlettség, anime, yaoi, a nagyvárosok, a millió lehetőség :D Nomeg ott nagyobb lakások vannak olcsóbban ^^
Ja és maradjunk a 93-nál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!