Melyik országba születtél volna a legszivesebben?
Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 20:28
1/40 anonim válasza:
Japán. Ott olyanok is léteznek, mint pl emberi megbecsülés... nem úgy mint itthon.
4/40 anonim válasza:
Svájc. Mindig is irigyeltem őket... a gyönyörű hegyek, zöld legelők, szép erdők.... Na és persze nem utolsó sorban, stabil gazdasági helyzet.
6/40 anonim válasza:
Svédország, mind éghajlat, mind mentalitás szerint.
7/40 anonim válasza:
Amerikai Egyesult Államok USA
Anyanyelvem az angol lenne, ott sokkal tobb a tolerancia, mint itt, elfogadják a másikat olyannak amilyen, és nincsenek olyan szoci nézetek mint itt, hogy ha már valaki egy kicsit kulonc azt el kell itélni... Sokkal felszabadultabb ott minden, és ha minden jól megy akkor ott is fogok élni!
Szlovákiai vagyok.
8/40 anonim válasza:
USA és folyékony angol nyelv, áh igen így mindent el lehetne érni, de itt, hát, amint megszülettem ide semmi remény
9/40 anonim válasza:
Japán, ugyanazért, mint első és ugye ott sokkal jobbak a fizetések, ami nem megvetendő. Meg a világ technológiailag legfejlettebb országa. Ha így haladnak, nemsokára terminátorokat vagy mechwarriorokat fognak gyártani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!