Melyik országba születtél volna a legszivesebben?
Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 20:28
11/40 anonim válasza:
Svàjcban élek,de nem itt születtem,nem bàntam volna ha hamarabb ide érek:)
De ezenkivül nagyon nem bàntam volna ha Floridàban talàltam volna meg a jövömet.
12/40 anonim válasza:
21:14, ne mondd, hogy semmi remény... Mindig van remény, akárhova is szuletsz... Saját életed, te vagy a gazdája, azt csinálsz vele amit akarsz! Csak rajtad fugg, hogy van-e remény vagy nincs..:) Soha nem voltam Amerikában, sem Angliában mégis kozépszinten beszélem az angolt és itthon tanultam meg! 20:50 voltam
13/40 anonim válasza:
Kössz a bíztatást de sajnos semmi nyelvi érzékem, hiába próbálkozom nem megy. Mind1.
14/40 anonim válasza:
Kanada vagy Ausztrália vagy Új-Zéland
15/40 anonim válasza:
Magyarország. Bárhol is vagyok, mindig hazavágyok. Hiába no, én már csak ilyen ökör vagyok! :)
16/40 anonim válasza:
Svájc, Finnország vagy Fülöp-szigetek :)
17/40 anonim válasza:
Ne mondd azt, hogy mindegy! Senki sem tanulja az idegen nyelveket az anyja hasában! Esetleg ha kimennél mondjuk Angliába pár hétre, már az is nagyon sokat segítene :) Ne add fel!
Sok szerencsét Neked!
20/40 anonim válasza:
japán vagy argentina! Japán azért mert sokkal jobb az életszínvonal, valamint sokkal több szórakozási lehetőség van. Argentina pedig a foci miatt, ők a kedvenceim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!