Volna egy eléggé szélsőséges, de elképzelhető sejtésem az Orbán kormányról, kérhetném a véleményeiteket?
1. elcsalták a választásokat
ha a nyerést nem is, de a két-harmadot biztosan
2. az ellenzék tele van az embereikkel
kvázi látszat ellenzék, hogy lehessen hazudni, hogy itt demokrácia van. holott már rég nincs
Akkor nincs más, kötelezni kell az ellenzéki pártokat, hogy embereket küldjenek a szavazókörzetekbe.
Hogy hogyan, azt meg ki kell találni. Akár rendőrséggel is előállítani az adott ellenzéki párt tagjait, hogy ott legyenek a számlálásban részt venni.
# 13/23
Példa volt te szerencsétlen. És ne röfögtesd már azt az ötvenegyet se. Mint mondtam, példa számokat írtam, és nem országos szintre, hanem választókerületi szintre vetítve. Ha 100 % az összes szavazat, akkor nem annál esélytelenebb az ellenzéki jelölt bármelyike ,minél több indul belőle? Miután a legtöbb szavazatot kapott jut be ugye.
#5, #11-nek:
Rossz hírem van! Igen, komolyan gondolja. :D
DK-s #27-nek:
Nem értem a kérdezőt!
A #26-os ismétlése azt a látszatot keltheti, mintha én lennék a kérdező! Nem én vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!