Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Volna egy eléggé szélsőséges,...

Volna egy eléggé szélsőséges, de elképzelhető sejtésem az Orbán kormányról, kérhetném a véleményeiteket?

Figyelt kérdés
Nekem erős a gyanúm, hogy az ellenzékiek túl naívan állnak a dolgokhoz. Nekem az a meglátásom hogy az Orbán kormány ismétlődően meghamisítja a választási eredményeket, és valójában a rájuk szavazók száma a töredéke csak annak amit kihirdetnek! Tehát nem megvett szavazatokról beszélek, hanem konkrét hamisításról.
2019. aug. 27. 18:16
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
30%

1. elcsalták a választásokat

ha a nyerést nem is, de a két-harmadot biztosan

2. az ellenzék tele van az embereikkel

kvázi látszat ellenzék, hogy lehessen hazudni, hogy itt demokrácia van. holott már rég nincs

2019. aug. 28. 14:33
 22/30 anonim ***** válasza:
75%
Muszáj volt elcsalniuk, még ha csak a 2/3 múlt is rajta. Mivel az ellenzéknek többsége volt eddig mindig 2/3-ad nélkül megnézhette volna magát a Fidesz maffia. És a sokkal gyengébbek kedvéért, teljesen mindegy, hogy papír alapú a szavazás amíg körzetek tömegében csak kizárólag fidesz vallású szavazatszámlálók ülnek. És az ilyen körzetek eredménye érdekes eltérést mutatott az ellenőrzött körzetekhez képest, be is adták vizsgálatra a kimutatást az NVI-hez aki vizsgálat nélkül kipöckölte a panaszt az érdekes anomáliáról.
2019. aug. 28. 15:00
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nincs más, kötelezni kell az ellenzéki pártokat, hogy embereket küldjenek a szavazókörzetekbe.

Hogy hogyan, azt meg ki kell találni. Akár rendőrséggel is előállítani az adott ellenzéki párt tagjait, hogy ott legyenek a számlálásban részt venni.

2019. aug. 28. 15:11
 24/30 anonim ***** válasza:
62%

# 13/23

Példa volt te szerencsétlen. És ne röfögtesd már azt az ötvenegyet se. Mint mondtam, példa számokat írtam, és nem országos szintre, hanem választókerületi szintre vetítve. Ha 100 % az összes szavazat, akkor nem annál esélytelenebb az ellenzéki jelölt bármelyike ,minél több indul belőle? Miután a legtöbb szavazatot kapott jut be ugye.

2019. aug. 28. 16:52
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne példa számokat írj, proli, hanem konkrét eredményeket. Arról meg ne mi tehessünk már, ha nincs a repertárotokvan olyan párt, amit 20 % fölé bírnátok tornázni. De a 20 % is csak úgy megy, ha 2 másik kiesik a parlamentből. Nevetségesek vagytok külön is, de együtt meg különösen.
2019. aug. 28. 20:09
 26/30 A kérdező kommentje:

#5, #11-nek:

Rossz hírem van! Igen, komolyan gondolja. :D

2019. szept. 10. 20:47
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
De hülye vagy te, dékás.
2019. szept. 10. 22:43
 28/30 A kérdező kommentje:

DK-s #27-nek:

Nem értem a kérdezőt!

A #26-os ismétlése azt a látszatot keltheti, mintha én lennék a kérdező! Nem én vagyok!

2019. szept. 11. 07:05
 29/30 A kérdező kommentje:
XD
2019. szept. 11. 07:06
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Elfelejtettél nicket váltani? Olyan hülye vagy, mint a gazdád. :)
2019. szept. 11. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!