Ha Gyurcsány Ferenc vagy Dobrev Klára ismét kormányra kerülne, akkor elképzelhető, hogy sok magyar állampolgár sokkos állapotba kerülne? Nem troll kérdés!
Sokkos állapot elsősorban az agy oxigéniánya miatt alakul ki.
Mivel a magyar állampolgárok nagy része nem rendelkezik ezzel a szervvel, nem alakulhat ki sokkos állapot.
Sokk az 18ban volt. Mert sejthető volt a fidesz győzelem,de a megsemmisítő 2/3ad-ra azért kevesen számítottak. Na az utána jövő hetfőtől szomorúbb napot ritkán láttam. Mindenki lehajtott fejjel. Beszélgetések csak halkan. Sóhajtozás. Rettentő nap volt.
Dobrev győzelme esetén bp-en szerintem spontán népünnepély alakulna ki mindenfelé.
Sokkot az ellenzékiek szoktak kapni. Csak nézd meg nyugodtan, az itt válaszolók sem tértek még magukhoz abból ami áprilisban az EP választáson érte őket.
Mivel az ő pártjuk, a dk soha nem fog akkora támogatottságot szerezni, hogy egyedül kormányra kerülhessenek, így győzelemről sem beszélhetünk az esetükben. A többséget a többi ellenzéki párttal együtt megszerezhetik, de az gyurcsányod már elmondta korábban, hogy ilyen esetben mi történne: nem tudnának kormányt alakítani mert nem tudnának egymással megállapodni róla. lenne néhány hónap huzakods, majd új választásokat kellene kiírni és azon a fidesz-kdnp megint hatalmasat nyerne.
Nem én találtam ki, gyurcsány mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!