Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most akkor Orbán Viktor a...

Most akkor Orbán Viktor a magyarok érdekeit nézi, vagy nem?

Figyelt kérdés

2019. aug. 22. 23:16
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
64%
Nem! 15# Ő nekem írt. Valójában elnézést is kérek tőle, amiért primitív stílusban kérdeztem, hogy honnan tudja a felhasználónevem. Lényegében nincs minden rendben, nem is erről volt szó! Szimplán arról, hogy ma mindenki szid mindenkit függetlenül attól, hogy van-e rá oka vagy éppen nincs. Természetesen nem épült mindenkinek szocpolos ház, de akiknek igen azoknak rettenetesen nagy segítség volt. Ami a csok hitelt illeti, valóban egy hitel csak azt felejtik el sokan hogy ez egy vissza nem térítendő összeg és lehetőség lehet, amennyiben betartják a szerződés feltételeit. Az, hogy én hol voltam vagy hol nem.. ez megint nem akarok belemenni személyeskedésekbe. Én azt gondolom, hogy ma egy mezei dolgozó polgár ha nem is él aranycsillogásban, de lényegében nem kell semmiben nélkülöznie, félreértés ne essék lehetne jobb is én csak azt mondom, hogy lehetne szarabb is. A kérdésre válaszolva ismételten csak azt tudom mondani, hogy természetesen a magyarok érdekeit nézi! Ahogy véleményem szerint a legtöbb politikus, leszámítva az ilyen nagyon szélsőéges liberális elveket valló vezetőket egyébként igen a haza érdekeit nézi. Ha bárki azt hiszi olyan könnyű, és hogy jobban csinálná menjen és próbálja meg. Mi magunkat mindig rossz nemzetnek akarjuk beállítani.. pedig ez egyátalán nincs így. Fele annyira nem vagyunk rossz nemzet, mint amennyire a magyarok többsége gondolja magáról! Egyébként meg mégis mit akaunk, mi az amiben ma annyira nélkülüznünk kellene? Nem értem miért puffog annyira mindenki, aki meghalja a politikus szót egyből frocsög.. nem védem őket csak sokszor nem értem miért kell zsigerből birkába átmenni, anélkül hogy valaki egyátalán mérlegelné magában a dolgokat.
2019. aug. 25. 14:10
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen, név szerint is lehet tudni melyik magyarokét.
2019. aug. 29. 00:02
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj hogy immár nem is nézi hanem magasról leszarja.

Csak a szavazatokat nézi és punktum.

2019. aug. 29. 00:25
 24/33 anonim ***** válasza:
74%

#20 a valósággal ti komcsik álltok hadilábon, ezért kell a kormányzati fake news, hurrápropaganda, mert nem az látszik a valóságban, vagy azzal ellentétes, te is komcsiként ezeket nyomatod, a párt parancsára, mert egy egyszerű csicska vagy.

Hogy ne lehetnél komcsi? Hisz fideszes vagy. Apád az a féreg volt az előd párt embere. És? Te meg az utódpárt embere vagy, a felcsúti KISZ titkárt, mszmps, kiszes, állambiztonságis csapatát, na meg az átnevezett szovjetúniót szolgálva.

2019. aug. 29. 00:58
 25/33 anonim ***** válasza:
76%
Orbán a magyar családok érdekeit nézi. Azon belül is a Mészáros, Orbán, Rogán, Habony stb. családok érdekeit.
2019. szept. 9. 15:56
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

47% -" Vagy nem látták mi volt Ásotthalmon, vagy Debrecenben, vagy a Keletin "

Debrecenben azért volt a migri-lázadás, mert nem engedték őket hogy elhagyják Magyarországot, mert eszük ágában sincs itt maradni - annyira azért nem hülyék...

2019. szept. 9. 20:34
 27/33 anonim ***** válasza:
Nézi, nézi, csak nem látja a szerencsétlen!
2019. szept. 9. 20:52
 28/33 anonim válasza:
53%
Nem tudom az anyaországban mi van de Erdélyben 100%ba a mi érdekeinket nézi
2019. szept. 9. 20:53
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Köszi... hogy a szavazatoddal megszolgáltad a jóságát...

Ma már én is rátok szabadítanám Ceausescut!

2019. szept. 9. 21:38
 30/33 anonim ***** válasza:
48%
Ijesztő, hogy mennyi agymosott, degenerált ember van akik visszakívánják az elvtársakat.
2019. szept. 26. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!