Most akkor Orbán Viktor a magyarok érdekeit nézi, vagy nem?
De azt nézi. Értve ezalatt elsősorban magát, a családját, a sleppjét; illetve időnként a fidesz szavazói is magyaroknak számítanak egy kis időre -persze csak másodrendűek.
A többiek meg nem magyarok...
Lefogadom, hogy az emberek jelentős többsége azt sem tudja miért utálja! Valljuk be közel sem tökéletesek ma az itthoni viszonyok, de én ennek ellenére szeretek itt élni! Talán én vagyok naív, de nekem így jó. Lényegében nem nélkülözöm, van mit ennem, van lehetőségem a munkára, tanulásra, szórakozásra, jogom van a vallásgyakorláshoz, ha gyermekem születik tudom, hogy ingyen tanulhat, megkapja az e.ü ellátást, nem kell attól tartanom, hogy esetlegesen arabokkal kell vegyülnie, ahogy attól sem, hogy gender központú nevelést kapjon akár egy óvodában.
Ha esetleg utcára kerülnék a hajléktalanszálló befogadna, ahol kapnék meleg ételt és lenne tisztálkodási lehetőségem, fedelem amíg a dolgaim nem rendeződnek.
Persze nem a legjobb itthon, van jobb is, de ne feledjük van rosszabb sőt, sokkal rosszabb is! Én azt gondolom, hogy a mai kormányzásnak köszönhetően általánosságban szinte bárki elérheti a céljait. Például ha nincs kerete a tanulásra vehet fel diákhitelt, vagy vannak ösztöndíjak, de ha nagyon hátrányos akkor is biztosan találhat olyan kapcsolati profilt, civil szervezetet, ahol őt segíteni fogják, vagy kiemelik de ehhez az egyénnek is akarni kell, hogy segíthessenek rajta!
Egyébként pedig nem népbutítás valóban fenyegetett minket egy migrán özönlés! Talán már nem aktuális, de anno nagyon nem volt mindegy hogy melyik párt képviseli hazánkat! Teszem azt, ha a magyar liberális párt lett volna hatalmon el sem merem képzelni, mi lenne ma itthon. Egyébként nem tudom melyik politikus tudna úgy visszavágni teszem azt Brüsszelnek, mint ahogy Viktor tette az európai parlamentben. Igazából én azt gondolom, és nem vagyok elfogult, hogy igen természetesen a magyarok érdekeit nézi! Persze nem tökéletes, lehetne jobb is, de végső soron azért nem vagyunk mi olyan rossz nemzet, ebből kifolyólag ezért is utálom, amikor valaki azzal példálózik magyar létére, hogy hülye magyarok így meg úgy- miét is kell saját magunkat szidni? Persze, hogy akkor mások is ezt gondolják rólunk, ha már mi is ezt tesszük!
Kicsit hosszúra sikeredett, de szerintem először magunkban tegyünk rendet, ne a politikusokat és a jelenlegi kormányt szidjuk azért mert nem értük el a céljainkat!Ha kicsit mélyebben nézünk a dolgokra és eltekintünk a nép általi ösztönös lázadástól, utálattól, és nem vesszük fel a káromkodó birka szerepét, akkor igazából mindenki mérlegelheti, eldöntheti magában ezt a kérdést!
#13 de bizony, a politikusok nyúlják le a fizetésem kb 70%-át amiért semmit, vagy szart kapok cserébe.
Nem, nem elégedek meg a kádárista posvánnyal.
Akárhány új felhasználót csinálsz akkor se lesz jó az orbánizmus, akkor se fenyegetett minket migráns özönlés.
#16 Nem tudja, nyugi. Neki te ugyanaz vagy mint bárki más aki nem nyomja azonnal az ittmindenszardiktatúrakorrupcióromlikazegészségügysorosozás dumát.
Ha gondolkodni is tudna nem csak mocskolódni zsigerből akkor kénytelen lenne elismerni, hogy neked van igazad. Hogy attól mert ő esetleg másra akar szavazni, mást akarna kormányon látni még mindezek neki is ugyanígy megvannak, és nyugodtan elismerhetné, nem szakadna le az ég tőle. Mert akkor is joga meg lehetősége lenne mást kormányra vágyni, ha elismerné hogy most valójában nem rosszabb hanem jobb a helyzetünk.
#5 Liberalisták? Kezdjük ott, hogy szerintem te a liberÁLISokra gondolsz.
Másodszor pedig, a fő ellenzéki erők ideológiailag nem liberálisok (mondjuk manapság annyira összeolvadnak az ideológiák, hogy mit sem számít)
Egyébként vannak emberek akik bizonyos témákban liberálisok, másban pedig nem.
(pl gazdasági téren, különböző társadalmi problémák)
Szóval ezt a "mindenki aki nem jobboldali (de főként Fideszes!),az egy utolsó hazaáruló féreg" gondolkodásmódot be lehet fejezni.
Kedves Kérdező!
Ez eléggé szubjektív. Pl szerintem jobb, ha a magyar gazdagok, úgymond "haverok" zsebébe kerül az emberek pénze, mint hogyha külföldre vándorolna (mondjuk így is kivándorol,"mert ugye itthon annyira jól mennek a dolgok hogy más nemzeteken is tudunk segíteni"). Viszont! A korrupció semmilyen mértékben nem elfogadható, de kisebb huncutságok felett még szemét lehetne hunyni, azonban ez már JÓVAL több annál.
Egyébként hangoztatja a kettős állampolgárságot, meg hogy az erdélyi honfitársainkon mennyit segít (ők persze örülnek,hogy végre valaki foglalkozik velük és a hekyzetükkel), de ez is csak a szavazatszerzés miatt jó neki.
Ez csak az én véleményem, senkire sem szeretném ráerőltetni.
#15 te sem voltál a határon, a kerletinél pedig a kormány tartotta ott az országot elhagyni akaró migriket, csak hogy végre lássanak az emberek migránst akiktől rettegni kellene, mert különben soha nem is látnának.
Gondolok, épült pár szocpolos ház. És? Kit érdedkel? Nekem nem épült. Örüljek a csoknak, hogy kapok hitelt a tőlem elvett pénzből? Ja, a maffia öröm, mert uzsoráznak a tőled elvett pénzből. Tiszta haszon.
Okostelefonnal mi van? 20000 forint olcsó, ha már rendes számítógépre nincs pénz. Ladából egyre több van forgalomban.
A kádárista posvány akkor se lesz jó, mindegy hogy etiópiában rosszabb, ha a velünk együtt induló országokban meg sokkal jobb.
#17 haha komcsiként te beszélsz gondolkodásról? A komcsiság a gondolkodásra képtelen, kártékony biomassza beteg, természetellenes eszméje, mint te, és elvtársaid, akiknek vezető KELL (pl orbán, kádár, gyurcsány, sztálin, putyin), mert önálló gondolat nincs.
#19 nagyon kétségbe lehetsz már esve, tényleg zavaró lehet ha valaki ennyire nem vesz tudomást a valóságról, ennyire hiszi (csinálja?) az ellenzéki meséket és aztán újra meg újra beleveri az orrát abba, hogy megint más történt, megint nem hittek neki, megint megcáfolták.
Viccel ahogy komcsizol, főképpen engem, aki a rendszerváltáskor érettségizett, így esélye sem volt arra, hogy komcsi lehessen. De hát ennyi vagy, azt adod ami a lényeged és az igencsak minimális tudás, sok ellenzéki mesével, képzelgéssel., mocskolódással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!