Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok miért türelmetlenek?

A magyarok miért türelmetlenek?

Figyelt kérdés
Sokan szidják ezt a tíz évet. Talán mert felejtették mitörtént az elözőben? Az ország csak most tudta összeszedni magát. Sokkal kedvezőbbek a statisztikák, és most jutott ell arra a pontra hogy tud fejlődni az ország. Szerintem logikus hogy legalább 10 év kellett ahhoz, hogy az elöző tíz év hibáit helyre tegyék. Bár én mar sokkal előbb 2017-ben is láttam a pozitiv változásokat. Hogy Magyarország valóban kitudott evickélni. És ezért sajnos a sokak által szidott egykulcsos adó a felelős. Mert hosszútávon gazdaság serkentő hatása van. A megszorításokkal nem értek el semmit, azt még kellett volna legalább 5-10 évig csinálni hogy ezt a kedvező hatást elérjék. Szerintem ez sokkal barátibb. Nem is beszélve arról, hogy folyamatosan fogják csökkenteni az adókat. Már jövőre kevesebb jarulék lesz. Ez után már csak az adót fogják tudni csökkenteni. Egyes feltételezések szerint mindenkinek 9 százalék lesz. Ami mindenkinek meg fog felelni.

2019. aug. 22. 12:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%
Azért baz+, mert csak egy életem van, és annak csak az első fele a fiatal! Hát ezért baz+!
2019. aug. 22. 13:02
 12/19 anonim ***** válasza:
89%
Állítólag 2030-ig kell már csak várni,ha majd odaérünk akkor meg megmondják,hogy onnantól mennyit kell még...
2019. aug. 22. 13:05
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"Azért baz+, mert csak egy életem van, és annak csak az első fele a fiatal! Hát ezért baz+!"

Akkor van egy rossz hírem.

Mire öreg leszel se lesz itt semmi.A mai öregeknek az erzsi utalvány és a krumpli is jó.

A fiatalságukat is ebben az igénytelenségben élték le.

A mai 40 év alatti generáció fiatalságát tönkre vágták konkrétan.

Az emberek fele 40 évesen a szüleivel él,de hátha mire nyugdíjasok lesznek,addigra elköltözhetnek.

2019. aug. 22. 13:07
 14/19 anonim ***** válasza:
84%

Nem érdekel senkit a 9%-os SZJA.

Az csak a magas keresetűeknek lenne jó.

Miért jó az nekünk,hogy a gazdagok egyre kevesebb adót fizetnek?

2019. aug. 22. 13:09
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
"Sokkal kedvezőbbek a statisztikák " Ismered? Csak annak a statisztikának hiszek amit én hamisitottam.
2019. aug. 22. 13:19
 16/19 A kérdező kommentje:
Magyar logika: "Nem érdekek a 9 százalékos SZJA nem érdekel ha több marad nálam mert nekem milyen sz+r. Orbán a hibás mindenért"
2019. aug. 22. 13:21
 17/19 hollófernyiges ***** válasza:
100%
Ó az a híres adócsökkentés, ami miatt közalkalmazottak százezreinek kellett kérnie minden évben a különleges eljárást, hogy ne csökkenjen a nettó bére.
2019. aug. 22. 13:45
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt azért vicces olvasni, mert ismerősöm pont ma (és tegnap) várt 12 órát a SÜRGŐSSÉGIN, este hatkor mentek be és másnap ötre értek haza. Fejlődik az ország, ezaz... Ezért vagyunk lemaradva olyanoktól is, akikkel 10 éve még egy lapon emlegettek minket.
2019. aug. 22. 13:50
 19/19 anonim ***** válasza:
48%
Ne, kérdező, te alaposan tévedsz. A magyarok nem türelmetlenek. Ennek a jelenségnek egészen más a neve. A probléma éppen e félreértésben van.
2019. aug. 22. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!