Budapesten mikorra várható, hogy valójában kisebbségbe kerülnek a magyarok? Hány év múlva kb?
Már most is az van, hogy már alig hallani magyar szót néhol. Teljesen megváltozott a város az utóbbi években, és teljesen elvesztette magyar jellegét. De statisztikák szerint még a magyarok vannak többségben, bár rohamosan cserélődik a város lakossága. A magyarok költöznek el onnan mint a bolond, vagy az agglomerációba, vagy külföldre vagy vidékre. A helyükre viszont rengeteg ázsiai, balkáni és afrikai bevándorló érkezik.
Mikorra várható, körülbelül hány év múlva, hogy Budapesten ténylegesen, papíron is kisebbségben éljenek a magyarok?
Most még röhögünk ezen, de tényleg vészesen gyűlnek a viharfelhők és ha így haladunk nem is lesz ez olyan sok idő mire ez bekövetkezik...
"Már most is az van, hogy már alig hallani magyar szót néhol. Teljesen megváltozott a város az utóbbi években, és teljesen elvesztette magyar jellegét."
Nem tudom, merre jársz, de ne csak a belpesti kerületeket vedd figyelembe. Felénk évek óta nem változott a lakosság összetétele.
"Nem tudom, merre jársz, de ne csak a belpesti kerületeket vedd figyelembe"
Áá értem, akkor mit vegyek csak figyelembe? A 23. kerület legkülső utcáját, ahonnan 1,5-2 óra a belváros? Ami csak névlegesen Budapest, amúgy echte faluvidék?
Baromka! Budapest nem csak a belvárosból áll! Jobb ha tudod. Mellesleg akiket hallasz, azoknak jelentős része turista. Miért zavarnak a turisták? Ha elűzöd a turistákat, utána hol dolgoznak majd akik abban a szektorban vannak?
Korlàtolt gondolkodású senki lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!