De szerintem kell még pár év hogy kidurranjon, talán ha a Kína-USA kereskedelmi háború komolyabbra fordul.
2019. aug. 3. 17:45
2/10 anonim válasza:
Szerintem a nominális árak nem fognak csökkenni, csak elkezdenek stagnálni, ami azt jelenti, hogy ugye reálértéken csökkennek.
2019. aug. 3. 17:51
3/10 anonim válasza:
Az ingatlanlufi 2013-2014-ben kezdődött, és kb. most ért a csúcsúra. Most már inkább az ingatlanlufi kidurranása várható, főleg hogy jön a gazdasági világválság. Ha az beüt, akkor az ingatlanlufi is kipukkad.
Szóval most nem szabad venni, csak eladni szabad ingatlant. Ezt már nem egy ingatlanos személyes ismerősöm mondta egyfajta belső infó gyanánt.
2019. aug. 3. 17:56
4/10 anonim válasza:
Ha válság nem is (persze előfordulhat), de árkorrekció biztosan várható, aminek következtében ismét alacsonyabb árak lesznek, egy ideig, utána újra elindul egy emelkedés.
2019. aug. 3. 18:02
5/10 anonim válasza:
Ahogy jóapátok mondta nagyon bölcsen:
Nem kell félni, NEM-FOG-FÁJNI!
😂
2019. aug. 3. 18:05
6/10 anonim válasza:
alacsony ingatlanárakhoz magas kamatok kellenek
alacsony kamathoz magas ingatlanár tartozik
magas kamathoz viszont munkanélküliség tartozik, el lehet dönteni, hogy inkább olcsóságot, vagy inkább munkahelyet akartok
közgazdászok 100 éve ezen vitatkoznak
2019. aug. 3. 18:10
7/10 anonim válasza:
Adja az édes jóisten, hogy végre pukkadjon ez a mesterségesen felhízlalt lufi.
2019. aug. 3. 18:13
8/10 szántóvető válasza:
ezrével vásárolják a lakásokat a külföldiek,tehát nem.az árak max stagnálni fognak,kipukkadni nem.
2019. aug. 3. 18:26
9/10 anonim válasza:
Be kéne tiltani a külföldiek lakás vásárlását.
Felvásárolják kilóra a külföldiek Szűz Mária országát!
2019. aug. 3. 18:28
10/10 anonim válasza:
Árkorrekció lehet, de szerintem az átlag ember nincs annyira eladósodva, mint 10 év volt így lényegesen kisebb hatása lehet. Ha van is olyan feeling mint 10+ éve, hogy mindenre telik, mert hitelből futja rá akkor az is csak mostanában kezd elszabadulni, mert eddig legalábbis az én környezetemben azt láttam, hogy az emberek nem viszik túlzásba a fogyasztást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!