Lassan már Budapest csak névlegesen marad Magyarország? A magyarok kisebbségbe fognak kerülni?
Budapest az egyre inkább már a kínaiak, törökök, négerek, arabok, ukránok és a turisták hazája. Ezek így összesen már többen vannak mint a magyarok. Én lassan már kisebbséginek érzem magam magyarként Budapest közepén, mivel már a mekiben is például sokszor angolul szólnak hozzám, aztán csodálkoznak, hogy magyar vagyok. Mindezt a "magyar fővárosban".
Igen ám, de ez a főváros már lassan csak névleges fővárosunk lesz? Valójában már nem a mi városunk?
Csak úgy mint London. Ott is abszolút kisebbségbe kerültek a britek, mindössze 20-22% brit él Londonban. Van egy manchesteri angol barátom, olyannyira barátom, hogy voltam is nála nyaralni kint, ő is mondta, hogy London az már csak névlegesen brit város, csak papíron a fővárosuk, egyébként már nem sok közük van a briteknek hozzá.
Így lesz ez Budapesttel és a magyarokkal is? Nagyon ebbe az irányba megy a folyamat, és egyre gyorsabban.
Én sem szeretem Budapestet nagyon sok a külföldi, meg liberális az emberek többsége, Debrecen ami még nagyon rossz ott is egyre több a külföldi.
A többi város még hagyján, az egyik megyeszékhelyen maradtam hogy ne kelljen rengeteg külföldit látnom.
És mi ezzel a probléma? Ezt komolyan nem értem. Nem mindegy, hogy kik voltak az ott élőknek az ősei? Csak az élhet Budapesten, akinek magyar ősei voltak? És ha szerinted igen, akkor miért?
Nem teljesen mindegy, hogy kik élnek ott? Mi ebben a zavaró? Legalább nem mindig azt a savanyú, búbánatos magyar pofát kell bámulni állandóan.
A britek is örülhetnének inkább, mert a beltenyészet nem tett jót a fogaiknak.
Mi ezzel a probléma? Az, hogy abszolút nem élvezek együtt élni ezzel a rengeteg ázsiaival, afrikaival. Nem beszélik a nyelvünket, nem úgy néznek ki mint mi, más a kultúrájuk, idegenek számunkra.
Tényleg ilyen perverz dolog lenne ha nem szeretek idegenekkel együtt élni, és igenis zavarnak?
A nyelvet meg lehet tanulni, de szerintem a többség angolul tanul és/vagy tud, így lehet velük beszélgetni.
Pont úgy néznek ki, mint mi, csak más a színűk. Nem értem, hogy miben lennének mások?
Miben idegenek? Ha itt élnek, akkor mégis hogyan lehetnek idegenek? Ezt sem értem. És miben más a kultúrájuk? Mi az, ami miatt itt nem maradhat meg az a kultúra?
Egyébként nem perverz, hanem szimplán hülye szerintem. Az, hogy téged valaki a létezésével zavar a privát problémád és eléggé önző seggarc vagy miatta. De így legalább kölcsönös gondolom az érzés, mert te létezésed is zavarhatja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!