Ha Orbán Viktor programja a következő országgyűlési választás előtt nagyon jóra sikerül és az egészség ügyet is megjavítaná akkor szavaznál rá?
Orbánnak sose volt programja, csak stop Soros, meg itt az idő!
Az egészségügyre meg lett volna 9 éve.
Bármit is állítson a programjában, az elmúlt évekből látszik, hogy milyen irányba terelte az országot,szóval nem mérvadó a program.
Az egészségügyet rendbetenni több évtizedes munka lenne,de nyilván jó pont. Csak nem lesz ilyen, hiszen akkor már elkezdte volna.
Sosem szavaztam rá, ezután sem fogok erre az álhazafi purdéra és maffiakormányára.
És ahogy előttem is írták már mások, úgy én sem láttam tőle sosem konkrét programot, csak azt makogja mindig a hívei előtt, hogy "folytatjuk amit elkezdtünk". Na, ennek a folytatásából én nem kérek.
Amit az orbán-banda az egészségüggyel művel az egyenlő a magyarirtással.
Aki a fidesz-kdmp-re (no meg a baloldali alombéliekre) szavaz, az a magyar nép megsemmisítéséhez járul hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!