Fideszesek! Mit gondoltok az ellenzékiekről? Lenézitek őket?
Figyelt kérdés
2019. aug. 16. 22:38
1/12 anonim 

válasza:

Nézz egy kis Bayer showt a hír tévén, majd megtudod....
2/12 anonim 

válasza:

Én inkább nem is szeretném megtudni. Ami sötét gyűlölet össze van gyűlve azon az oldalon...
3/12 anonim 

válasza:

Nem vagyok fideszes, de lenézem az ellenzéket, mert pont olyan hülyék, mint a fideszesek.
4/12 anonim 

válasza:

Természetesen le. Elég gyenge, amit leművelnek.
5/12 mindentudó99 

válasza:

Én nem. Miért mézném le ? Ez csak politika. Elég szomorú hogy valki ez alapján sorolja hogy valaki jó vagy rossz ember hogy kire szavaz. A Bayer meg nem százas nem kell foglalkozni vele.
6/12 mindentudó99 

válasza:

Azért megjegyezném ez inkáb fordítva igaz. Itt a gyakorin biztosan. Mert itt általános vélemény hogy egy fideszes csak falusi tanulatlan nyugger , buta közmunkás vagy falusi kocsmatöltelék alkoholista lehet. Vagy ezek elegye.
7/12 anonim 

válasza:

Igaz. Pedig lehet opportunista, szociopata, közpénzfaló potkány is.
8/12 mindentudó99 

válasza:

#7 Amíg ezen az értelmi színvonalon vagytok sok jóra ne számíts.
9/12 anonim 

válasza:

Tavaly volt egy nagyon jó cikk, hogy miért vannak baloldali művészek, értelmiségiek támogatva a Fidesz által. Filmekben, díjakban, stb. És, hogy miért kapnak pénzt.
Azért mert a jobb oldalon nagyon elenyésző az értelmiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!