Hol van az állítólagos 2-2,5 millió fidesz-es szavazó Magyarországon?
Gyere le falura,na itt vannak bőven fideszesek.
Ezek az emberek megrekedtek a 20.században valahol.
Múltkor elmentek két idősebb nő mellett.
"Gratulálok a vődhöz,azt mondják fent vannak a képek az interneten.Az interneten?Nekünk az nincs,meg nem is kell".
Megvannak róla győződve,hogy ha az állam ad 10 milliót,akkor mindenki jól jár.
Ők nem értik,hogy 10 millió Ft nem egy hatalmas összeg.
Ha valami lepukkant falunál nem vágysz többre egy kész vagyon.
Érzelmileg irányíthatóak.Az egyszerű,bugyuta emberek még annak is örülnek,ami őket nem is érint.
Nem baj,hogy a boltban minden egyre drágább,ami lényeg,hogy a nagycsaládosok kapnak gyerekgyártó kőccsönt...
Sosem jártak külföldön,de megvannak győződve róla,hogy nyugaton állandó baj van a bevándorlókkal,úgy képzelik el Londont,mint az amerikai filmekben a gettókat.
A szavazásra jogosult emberek több mint 1/3-a, a biztos szavazók több mint fele. Ez a szám Nem 2 millió és nem is 2,5 millió ember, hanem 3 millió ember. Amint beérik a Fidesz társadalom és családpolitikája, ez a szám még magasabb lesz, mert az emberek fogják látni, hogy a baloldali pártok agymenésének nincs valóságalapja.
Ideje lenne megérteni, hogy miként működik a magyar politika, itt nem működnek a nyugati közhelyek. A magyarokat jobban érdekli a megszokottság kényelme mint bármi más. Erre érzet rá a Fidesz és erről az oldalról ki van nyalva a társadalom segge.
Tavaly az ellenzéki szavazatok száma elérte a 2,5 millió főt, persze nem lehet egységes masszaként kezelni hiszen beletartozik a jobbikos és a dk-s szavazói. Viszont a választások óta elkezdett közeledni egymáshoz a legtöbb párt és voltak közös tüntetések. Na már most nézzük meg, hogy abból a 2,5 millió szavazóból mennyi vette a fáradságot, hogy elutazzon vagy kimenjen tüntetésre? A legnagyobb tüntetések amik voltak az elmúlt 1 évben talán pár tízezer főre tehetők. Mi a tanulság? "Megszokottság és az állandóság kényelme", a nyávogók, a vergődőknek addig tart az elégedetlenségük amíg kocsmai szinten folyik az, azon túl nem megy az ellenzéki szavazók 99%-a.
Lehet puffogni, durrogni, panaszkodni, "szar minden, lopnak, csalnak", de amíg kocsma szinten teszitek ezt addig ne vegyétek magatokat túl komolyan, inkább csak afféle stressz levezetésnek tekintsétek.
Gyűlnek a "szavazók", tiszta és demokratikus választások elé nézünk megint.
Nézzük az esetemet : Ki kellett hívni a szerelőt a csaptelep javításhoz. Megbeszéltük a szervízzel, hogy du 3-ra jön. Elmúlt negyed négy sehol semmi. Hívom a szervízt. Azt mondják ilyenkor minden esetben értesteni szoktak, elnézést kér és megígéri hogy szól a munkásnak. 5 perc mulva káromkodva felhív a munkás, hogy még az előző ügyfélnél tart. Mondom rendben
Kijön úgy 1,5 óra mulva a szerelő és nekem adja a lelki szöveget, hogy itthon milyen car meg milyen rossz minden. A főnöke szólt neki, hogy ha nem tud jönni hívjon már fel és ezért a főnöke egy tajparaszt és itthon mindent meg lehet tenni a munkással. Én megvígasztaltam szerencsétlent és egyetértettem, pedig tudom hogy ennek ellenkezője igaz !
Így van 55% Fideszes itthon is nyugibele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!