Bruttó 280 ezer forint az nem kevés egy villamosmérnöknek Budapesten? Hol vannak a politikusok által híresztelt magas bérek?
Figyelt kérdés
Ilyen bérajánlatok vannak a profession.hu-n egy kezdő villamosmérnöknek. Az ember azt hinné, hogy a villamosmérnök az egyik legjobban fizetett szakma Magyarországon, merthogy ez terjedt el a köztudatban, holott már ebből sem lehet megélni. Egy albérlet az Bp.-n 150 ezer + rezsi. Bruttó 280 ezernek a nettója az nettó 180. Akkor miből fog kajálni a villamosmérnök? Éhen fog halni, amint elvégezte a BME-t?2019. aug. 14. 17:06
11/16 anonim válasza:
Én 16500 eurót keresek Berlinben, mondjuk én a BME-n végeztem kitünővel, nem nyíregyházán estin kettessel.
12/16 anonim válasza:
Ha le is vagy doktorálva akkor örülnek neked. Nem tudom a kérdezőnek mi a baja. 280 bruttó az 140-160 nettó ami egy bóvli főiskolára tök ideális, mert majdnem van annyi mint egy kőműves keresete, ami épp ezért nincs az országban egy darab sem.
13/16 anonim válasza:
Én se tudom mi a baja a kérdezőnek?! Túl van fizetve. Todomásul kell venni, hogy BME-n végzett mérnökre van kereslet, ha kitünővel végzett. Ja meg hegesztőre, kőnűvesre, burkolóra.
14/16 anonim válasza:
Hol van a politikusok által híresztelt magas bérek? Hát a politikusoknál!
15/16 anonim válasza:
Kérdező, sikerült elhelyezkedned valahol?
16/16 anonim válasza:
Én nem hallottam még csak híresztelni sem a magas béreket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!