Boldog István gender FB bejegyzése miért váltott ki ekkora cirkuszt nyugaton?
Ki az a Boldog István "gender"???
Nem ismerem...
Igazad volna, félkegyelmű kérdező barátom, hiszen én egyáltalán nem foglalkozom a lovakkal sem különösebben. Azzal az egy meghatározott lóval azonban, amelyet az őrült Caligula császár szenátori rangra emelt, évezredek óta foglalkozik a kultúrtörténet.
Bulldog István is egy teljesen érdektelen idióta - volna(!), ha nem volna történetesen országgyűlési képviselő.
Ahogy Caligula szenátorrá emelt lova is figyelmet kapott - szemben más állatok milliárdjaival, amelyeket senki nem nevezett ki szenátorrá -, úgy Bulldog István is némileg figyelemfelkeltőbb jelenség mint az összes többi idióta, akikből történetesen nem csinált országgyűlési képviselőt korunk magyar Caligula császára (igen, a Viki!).
Szóval csakis ezért foglalkozom / foglalkozunk vele.
(S ki tudja, mi lesz mélg belőle! Incitatus - mert így hívták a lovat - kis híján konzuli rangra is emelkedett, csak "sajnos" gazdája meghalt, mielőtt a kinevezését hivatalosítani tudta volna, így patásunk be kellett érje a szenátorsággal)
# 5 De, történetesen leginkább azért. De te ezt nem értheted, kedvesem.
Amúgy ha csak papagájokra vágysz, nem bírod a kritikát és/vagy azért csapsz fel önkéntes előbégetőnek, hogy helyeslőn utánad bégessenek, akkor nem biztos, hogy jó helyen jársz, valami langymeleg fidesz-akolban biztos jobban éreznéd magad.
Én csíptem a lovas válaszolót :)
És igaza van, azért lényeges az ipse FB bejegyzése, mert országgyűlési képviselő és így az értékei, gondolatai potenciálisan megjelenhetnek azokban a jogszabályokban, amik aztán mindannyiunk életének keretet szabnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!