Ha Jobbik nyíltan felvállalná, hogy irányt váltott és baloldali-liberális párt lett, visszaszerezné a tavalyi 20%-os támogatottságát?
Nekem rengeteg olyan ismerősöm van aki a néppártosodás óta jobbikos, és valósággal megdöbbentette, hogy a Jobbik nem szavazta meg a Sargentini-jeletést, és folyamatosan a baloldalt és Gyurcsányt támadja, ezért az EP-választáson nagyrészt a DK-ra kisebb részben a Momentumra szavaztak.
Szerintem - főleg Jakab Péterrel - ha felvállalják hogy ők baloldali-liberális párt, mivel vidéken összehasonlíthatatlanul jobban be vannak ágyazva, mint a Momentum és a DK, simán visszajöhetnének egy 20%-os szintre és ismét a Fidesz elsőszámú kihívójává válnának.
" ismét a Fidesz elsőszámú kihívójává válnának."
Ez már egy elment vonat. Talán ettől tojt be a fidesz, és ezért bomlasztotta szét belülről a Jobbikot. (ÁSZ bírság, Vona Gábor karaktergyilkosság, Mi hazánk Mozgalom)
A jobbiknak "annyi"! Hagyta magát szétveretni a fidesz által. Hemzsegtek az orbán-téglák benne. A Mi Hazánk Mozgalom okulhat most belőle! Ha nem, ök is így jarnak majd.
Az ország meg lassan rámegy.
1.Magyarországon már így is telített az ellenzék liberális, illetve baloldali pártokkal, szóval a nem régen még nácirasszistafasisztatrappista Jobbiknak nem sok babér terem.
2.Vonának meg kellet volna tartania a 2016os szintet, ami már néppártos volt, de még foglalkoztak érdemben valamivel. Be kell látni, hogy liberális pártokra nem igazán van igény. Nem csak jelenleg hanem a rendszerváltás óta soha nem volt, meg lehet nézni, hogy az ilyen formációk mindig megállnak egy küszöbnél. A Fidesz-t csak jobbról lehetne leváltani.
3.Én nem tudom hogy Vonát mivel fenyegették/manipulálták, mert látni lehet, hogy amit most csinálnak az a jobbik halála lesz. Egy olyan ember aki kétszámjegyű IQnál többel rendelkezik, annak látnia kellett volna, hogy egy ponton meg kellett volna állni, mert megy a szavazótábor a kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!