Aki korábban jobbikos volt, de most már nem az, meg tudja indokolni, hogy miért váltott?
4.
Kezdjük azzal, hogy lefeküdtek Simicskának, aki maga is Orbán oligarchája volt. Onnantól kezdve miről beszél a Jobbik?
Folytassuk azzal, hogy kijelentették - elhangzott, nem lehet letagadni - hogy a korábbi "radikális" irányuk nem volt az igazi. Akkor melyik az igazi?
Ez már pont elég. Vesztett egy rakat szavazót, és most, legerősebb ellenzéki pártként is a szétesés szélén áll. Ezt mind előre lehetett tudni, én itt a GYK - n is leírtam.
Lehetett volna a Fidesz jobboldali ellenzéke, nem indult rosszul, egyszer átvehette volna a hatalmat, de a néppártosodás totális csőd, és mondom, ezt előre lehetett látni. És erre még rátett Vona "útkeresése", "allahozás" és a többi, nincs egy szál karakteres, tökös, belevaló arca, akik voltak, lassan otthagyták egyenként.
Vége van a Jobbiknak mert nincs hova lépnie, legyen megint radikális? Hova mozduljon? Még azt a potenciált sem tudja kihasználni ami most benne van erős ellenzéki pártként.
Bérunió meg ilyen hülyeségek. Semmi mondanivalója nincs a társadalom számára, csak "orbántakaroggy".
Kedves kérdező!
Én is jobbikos voltam és vagyok is. Nem fogsz normális választ kapni. Ezek az emberek túl korlátoltak, buták és agymosottak, hogy ezt megindokolják. Én is próbáltam már megtudni. Soha nem sikerült. Le tudják persze írni a Spinoza-házat, de azt nem tudják elmondani, hogy miben vállalhatatlan, amit Vona a Spinoza-házban mondd
9.
Miért vállalható Simicska? Te ezek szerint okos vagy és széles látókörű. Áruld el, minek kellett összeállniuk Simicskával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!