Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azért sikeres a Fidesz mert...

Azért sikeres a Fidesz mert kihasználja és politikai hasznot húz abból hogy a magyar ember rendkívül fogékony a gyűlölködésre?

Figyelt kérdés
Először nem értettem hogy lehet ma egy gyűlöletre építő párt ennyire sikeres Magyarországon. Más Európai országokban az ilyen szélsőséges gyűlölködő pártok általában csak néhány százalékot kapnak. Aztán arra jutottam hogy a Fidesz csak kiielégiti az emberek legalantasabb vágyait. Szerintem a Fidesz kormány folyamatosan ellenségképeket gyárt és dobálja be szavazóiknak, akik így kiélhetik primitív gyűlölködő indulataikat cserébe pedig rájuk szavaznak.
2019. aug. 5. 13:53
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

# 19

Szerinted csak akkor minősül uszításnak ha a kormány azt mondaná le kell gyilkolni az összes migránst, arabot, feketét, muszlimot, liberálist stb?

# 20

Megtettem, ezért neked is segítek hogy értelmezni tudd ezért bemásolok:

A gyűlöletbeszéd (angolul hate speech) olyan szóbeli vagy írásbeli megnyilvánulás, amelynek célja valamely társadalmi csoport megalázása, megfélemlítése vagy a csoport tagjai elleni erőszak vagy előítéletes fellépés kiváltása. A gyűlöletbeszéd legtöbbször a nemi, faji, etnikai, nemzeti, vallási, vagy szexualitás szerinti csoportok ellen irányul.

A Fidesz kormány kommunikációja ebbe a kategóriába tartozik.

2019. aug. 6. 16:21
 22/23 anonim ***** válasza:
20%

21

Az amerikai-angol-propagandát ott kéne folytatnod, nem magyar oldalon.

Nem értesz magyarul -bizonyítod folyamatosan-, kezdve a kérdéseddel, és a helyesírásoddal.

A "gyűlöletbeszédre" adott definíciód nem lehet ráhúzni a kormány kommunikációjára sem, és a tevékenységére sem.

Viszont TE már a kérdéseddel is gyűlölködést mutatsz felénk, ahogy-amit írsz. Rágalmazol, és sértegetsz bennünket. Fejezd be.

2019. aug. 6. 17:09
 23/23 A kérdező kommentje:
Mindenre rávágod hogy nem igaz. Fidesz szavazók csak ennyire képesek? És persze másokat rágalmazol.
2019. aug. 7. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!