Mit gondoltok azokról az emberekről, akik szerint ki kéne lépnünk majd az EU-ból?
Eddig még csak nagyon-nagyon kevés intelligens embertől hallottam, hogy ki kellene lépni de annál több tökhülyétől, úgyhogy inkább az utóbbiakra koncentrálok.
Általában alacsonyan képzettek, nyelvtudás nélküliek, vagyis mindenben az állam gyámságára szorulnak. Nem tudják összekötni egy egyenessel azt a három pontot, hogy:
1. Alacsonyan képzett vagyok
2. Multinál dolgozom
3. Mi lesz ha elmegy a multi
Azt látják, hogy ők a Győri Audinál negyedannyit keresnek mint a németek, úgyhogy "MOCSKOS MULTIK! Menjenek haza, lépjünk ki". Az már nem koppan le, hogy ha a mocskos multi hazamegy akkor nemhogy negyed te tizedannyit sem fog keresni mint a német munkás.
Még annyit tennék hozzá, hogy a EU valójában rengeteg pénzt ad. Melyik nagyobb építkezésen, útépítésen, kórházfelújításon, renováláson, járszótéren stb nincs kint, hogy az EU-tól kapott forrásokat.
Arról nem az EU tehet, hogy ezt itt ellopják. Régi boldog idők, mikor 10% volt a tarifa. Most rendezvényeknél tudjátok mennyi? 45-50%. Vagyis ha meg akarsz nyeri egy pályázatot amit te mondjuk 1M-ért vállalnál, akkor 2M-t kell mondani. 1M-t kapsz te 1M-t pedig vissza kell csorgatni.
Szóval lehet az EU-t szidni, de jobb lenne ha előbb a saját portánkon söprögetnénk.
ööö... nem. A saját boldogulásuk miatt dolgoznak. Csak épp van az a dolog, hogy ha az országok együttműködnek, akkor több problémát tudnak kezelni, mintha nem működnének együtt.
Egyébként ha Mo kilépne akkor nem sokminden változna az EU-ban. Idehaza viszont minden. Hirtelen becsukódna az összes határ, minden exportra és importra vám kerülne, elképesztő összegektől és lehetőségektől esne el a gazdaság. Az EU meg kis túlzással megvonná a vállát aztán átvenné az iparunkat Szlovákia, Lengyelország, Románia meg Horvátország. Itt meg megint lenne egy fekete lyuk a kárpát medencében.
Még angliát sem nagyon tartóztatja az EU pedig az aztán tényleg hatalmas gazdaság és még ők is megszívják.
"Mit gondoltok azokról az emberekről, akik szerint ki kéne lépnünk majd az EU-ból?"
Én örülök annak, hogy az EU tagjai vagyunk és jónak tartom az EU-s tagságot. Aki szerint ki kellene lépni az EU-ból, mert baja van az unióval, az nyugodtan elköltözhet Ukrajnába, Albániába vagy Moldovába, ami nem EU tag és akkor nem kell a "csúnya, gonosz" EU-ban élni meg a "sátáni" Brüsszellel foglalkozni. De lehet menni Oroszországba is akkor és hajlongani Putyin-bácsi előtt, hajrá! Senki nem tart vissza benneteket, kedves HUXIT-fanok!
# 12/15
Aha, már értem. Tehát a német munkás akkor négyszer annyira képzett mint a buta magyar.
A nyugat csak azért zsákmányolhatja ki a keletet, mer ha elmenne, még ennyi munka se lenne, így aztán tök rendben van a rabszolgatartás. Miközben etetnek a bérdzsúnió meséjével.
Bérdzsúnió lesz testvéreim, majd ti is háromszor annyit kerestek mint most, annyit mint nyugaton, de ha mégse akkor is kuss legyen, mer ha elmegy még ennyit se fogtok. Kicsit érdekes így nem?
Nyilván a kilépés nem megoldás, csak el kellene ismerni, hogy rabszolgák lettünk, és nem mi irányítjuk a dzsúniót(és soha nem is fogjuk), hanem fordítva.
"Aha, már értem. Tehát a német munkás akkor négyszer annyira képzett mint a buta magyar."
- Nem tudom ezt hol olvastad, de nem így van. Mondjuk az igaz, hogy a német munkás jóval termelékenyebb mint a kelet európai, ezt bárki látja, aki járt pl német üzemekben.
"A nyugat csak azért zsákmányolhatja ki a keletet, mer ha elmenne, még ennyi munka se lenne"
- igen, ez így van. Mert ha mondjuk hirtelen felállna a merci, az audi, a suzuki és a többi nagy multi akkor szerinted lenne munka?
"így aztán tök rendben van a rabszolgatartás."
- ez nem rabszolgatartás hanem kelet európában szükséghelyzet. Tudod? Szegény ember vízzel főz. Ha te ózdra születtél csóró munkáscsaládba, akkor irigyelheted a rózsadombi pénzes szülők gyerekét, csak épp semmire sem mész vele. Van alternatíva: külföld. A másik alternatíva: tanulni mint állat, akkor Mo-n is boldogul az ember.
"Miközben etetnek a bérdzsúnió meséjével."
- ezzel téged egyedül néhány Mo-i párt etet (nem pedig Németország, Franciaország stb).
"Nyilván a kilépés nem megoldás, csak el kellene ismerni, hogy rabszolgák lettünk, és nem mi irányítjuk a dzsúniót(és soha nem is fogjuk), hanem fordítva."
- ha akarod akkor ismerd el, hogy te rabszolga lettél, én nem vagyok az. Amennyire rabszolga vagyok annyiban nem az EU tett azzá, hanem a saját országom kormányai.
Ezt a dzsúniózást befejezhetnéd, kb egy maximum 10 éves gyerek leleményének felel meg. És mielőtt nagyon beleéled magad a rabszolgaságba nézd már körül otthon, hogy hány olyan ruha, telefon, számítógép, használati tárgy, kozmetikum stb van otthon amit nálunk sokkal csóróbb országokban állítottak elő, te meg megveszed. Az is ennyire fáj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!