Én eddig csak olyan emberektől hallottam, akik a világ dolgairól semmit sem tudnak.
Még az átlag fidesz szavazóhoz képest is a mélyhülye réteget erősítik
2019. aug. 1. 09:07
2/30 anonim válasza:
Nagyon értelmesek vagy ellenkezőleg. Ugyanis az EU gazdaságilag hátráltat minket. A britek is kiléptek, a norvégok be sem léptek, ők járnak a legjobban. Minimális összegért szabadon kereskedhetnek az EU-ban, de az nem szab meg nekik semmit, és nem tarolja le a multijaival a piacukat.
2019. aug. 1. 09:12
3/30 anonim válasza:
Nem kell velük foglalkozni, más a véleményük mint nekem vagy úgy összességében a felvilágosult embereknek. Ezek az emberek akik ezt akarján sörivó mélykeresztény nőverő prolik, általában vidékiek vagy csak leragadt gyári robotok, segédmunkások, ezek semmit sem tesznek a jövőért csak hisztiznek, semmit nem értek el és azt sem tudják miről van szó, az ilyeneket tiltani kell.
2019. aug. 1. 09:18
4/30 anonim válasza:
#2 Ugye tudod azért, hogy a magyar gazdaság magában, külföldi multik nélkül nagyjából életképtelen?
Ugye tudod, hogy hamarosan valószínűleg válság jön, és azt még EU-tagként is épp elég lesz átvészelni? Egy kilépés nagyjából bármikor, de épp most biztosan az ország öngyilkosságát jelentené gyakorlatilag.
És még sorolhatnám estig az érveket, mondjuk téged nem foglak meggyőzni azt hiszem
2019. aug. 1. 09:21
5/30 anonim válasza:
Azt, hogy tájékoztatlanok.
Magyarország összeomlana a kilépés hatására, sokkal több előnnyel jár nekünk bent maradni.
A kormány nem fogja ezt a népre bízni, ők is tudják világosan, hogy munkanélküliség, válság, infláció lenne a kilépés után. Ez az ő bukasukat is jelentené.
2019. aug. 1. 09:28
6/30 anonim válasza:
4, csak az az apró bibi, hogy Eu-támogatással teljesít úgy a gazdaság, mint az EU-ba lépés előtt, nélküle az EU negatív hatása mínusz több százalék lenne... Tehát letarolták az országot, függőségben tartják. Ez is volt a céljuk a bővítéssel, új piacokat találni a multijaiknak. Lehetnek itt multik, de nem úgy, hogy rengeteget fizetünk nekik, és közben a saját cégeink egyáltalán nem fejlődnek.
2019. aug. 1. 09:32
7/30 anonim válasza:
Megvonja az eu a forrásokat mivel korrupció-korrupció hátán és rájönnek.
De az meg se fogja közelíteni azt ha kilépnénk.
Mi vesz minket körül? EU országok! (Ukrajna más téma onnan a migránsokat hozzák be) Megtudnák mekkora vám lenne mert a műszaki cikkek mind külföldről jönnek.....
(még ebbe sincs benne a multik kivonulnának és rekord munkanélküliség lenne)
2019. aug. 1. 10:04
8/30 anonim válasza:
Szerintem nem lenne előrébb az ország ha kilépnénk az EU-ból. Volt, és lesz amivel nem értek egyett, de szerintem akkor sem megoldás. Nem szeretnék le hülyézni senkit sem, de sose tartottam normálisnak azt, aki végketekben tud csak gondolkodni.
2019. aug. 1. 10:32
9/30 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy önzőek, mert az eddigi fejlődés kell nekik, az maradjon, de mivel mostmár "minden rendben van", így már nem kell az EU, mert az kötelezettséggel jár (adok-kapok alapon).
2019. aug. 1. 10:58
10/30 Balogh Bence 2019 válasza:
Azt, hogy szerintük ki kéne lépnünk majd az EU-ból :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!