Mi átlag emberek miért nem érzékeljük a gazdasági növekedést? Miért nem élünk jobban mint a Gyurcsány kormány alatt?
Figyelt kérdés
Bár emelkednek a fizetések,De vele együtt az árak is.Régen is nélkülöznünk kellett most is nélkülöznünk kell.Mint ahogy a rendszerváltás óta minden évben.Soha nem lesz ennek vége?Soha nem lesz megfelelő kormánya Magyarországnak?2019. júl. 29. 19:59
21/49 anonim válasza:
Milyen szakmunkával és hol lehet 400 ezret keresni? Nagyon kíváncsivá tettél. Egyáltalán forintban értendő az a 400 ezer.
22/49 anonim válasza:
"én pedig burkoló vagyok"
Elég szomorú, hogy ennyit elrabolsz az emberektől. Én magam burkoltam le a házam, ahogy általában mindenki felénk. Lekened lerakod és gól. Mi ezen a szakma?
23/49 A kérdező kommentje:
Hogyne tudnám mi az az építőipar.Ott nem szokták bejelenteni az embereket.
2019. júl. 29. 22:22
24/49 anonim válasza:
21-es! Bármilyennel, ha hajlandó vagy 300-350 órákat dolgozni...
Csak ezt "elfelejtik" hozzátenni a mesés fizetésekhez.
Én a múltkor azt a privátot kaptam egy ilyen kérdésre, hogy náluk a műhelyben, aki sokat akar keresni, az haza sem megy több napig, mert van bent kanapé, azon alszik pár órát és újabb tizenkét-tizennégy órát dolgozik. igen így tényleg megvan a 350-400 ezer is, ha kéthavi munkát dolgozol egy hónapban. Csak ugye Magyarországon 160 óra a teljes állású foglalkoztatás nem a duplája. Csak ugye erről ők hallgatnak, mert túl buták hozzá, hogy értsék.
25/49 mindentudó99 válasza:
#22 Na leírja valaki hogy mivel lehet 400 at keresni te meg elkezded ócsárolni a szakmáját. Szánalmas ember vagy. Menj burkolónak ha irigyled
26/49 A kérdező kommentje:
Utolsó és tegyük hozzá hogy néhány helyen feketén dolgozzák le azt a havi 350-400 órát.
2019. júl. 29. 22:27
27/49 A kérdező kommentje:
Vagyis utolsó előtti 24-es.
2019. júl. 29. 22:29
28/49 anonim válasza:
Azt azért hajlamosak elfelejteni, hogy Gyurcsány idején egy világválság is volt azért. Ennek ellenére nem hoznám vissza, de a fidesznél még ő is jobb.
29/49 anonim válasza:
28-as! Gyurcsány ideje több mint tíz éve volt már! Ezt mindenki szereti elfelejteni -nyilván főleg a fideszesek-, tehát az akkori gazdaságot értelmetlen összehasonlítani a mostanival. Akkor egy teljesen más gazdasági környezet volt. A rendszerváltás óta kijelenthetjük, hogy van egy lassú de konstans reálbér növekedés. 2019-ben jobban élsz mint 2009-ben és 2009-ben jobban éltél mint 1999-ben (itt mondjuk van egy törés, mert 1989-ben jobban éltél mint 1999-ben a 90-es évek nagyon visszavetette a gazdaságot), de általában véve 1990 óta ha voltak is nagyobb megingások mint például pont a világgazdasági válság, a trend egyértelmű.
30/49 mindentudó99 válasza:
#28 Válság nélkül is bukott volna max kicsit később. Évi minusz 1-1.5 % gdp -t produkált Ferenc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!