Az ellenzéki szavazókat nem zavarja, hogy az ellenzéki pártok nagy része beengedné az illegális bevándorlókat?
Nem zavar, hogy a migrációs válságnak már rég vége?
Engem, mint ellenzéki szavazót sokkal jobban zavarnak az ukrán gazdasági migránsok, akik miután szaréhugyé dolgoznak (pár évig magyar honban, aztán ők is mennek nyugatabbra) ezzel lenntartva a béreket.
Pl nálunk a faluban van egy kisebb üzem, most már szinte csak ukránok melóznak ott, 4műszakban nyomják 100ezerért. A magyarokat, akik emberibb bért akartak, vagy neadjisten egyszer-kétszer lebetegedtek, lecserélték ezekre az igénytelen emberszabásúakra (20an laknak egyetlen kádàrkockában)
Engem -mint ellenzéki szavazót- Orbán demagóg hülyeségei és a birkáinak bégetése szokott csak zavarni.
Sajnos az a helyzet, hogy még a migránsok is jobbnak látják hazánkon átmasírozni, mint itt megtelepedni. Engem speciel ez zavar igazán.
Igen, én már láttam az olyan bevándorlót aki a Fidesz jóváhagyásával tartózkodik itt, nem is egyet.
És most nem a szokásos ukrán vendégmunkásokra gondolok. Egy nigériai és egy afgán férfiről tudok akik oltalmazottként vannak jelen. Igazából ezzel nem lenne semmi baj, mert látszik rajtuk hogy igyekeznek beilleszkedni és megbecsülik, hogy itt lehetnek.
De mégis nagyban ellentmond az ő itt létüknek a ténye, a Fidesz migráns ellenes propagandájának. Szóval beengedi Orbán is a harmadik világbelieket, csak ezt nem reklámozzák annyira...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!