Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Írnak itt ezen az oldalon...

Árokpart kérdése:

Írnak itt ezen az oldalon olyan emberek is a kórházakkal kapcsolatban akik esetleg még nem is voltak soha?

Figyelt kérdés
Nem a kórházak minőségi, szakmai szempontjaira gondolok, hanem a bent tartózkodás lelkileg megterhelő részére. Sajnos voltam bent egy rövidebb időre az orvosok és nővérek maximálisan szakmailag a toppon voltak, azon felül nagyon kedvesek, rendesek, emberségesek voltak. Szerintem úgy általában legalábbis amit tapasztaltam a kórházak ellátásbeli színvonala rengeteget javult. Viszont azt senki se mondja, hogy lelkileg nem viseli meg az embert. Több kérdésben olvastam, hogy a kérdező azt írta, hogy teljesen mindegy, hogy ott milyenek az orvosok, nővérek, szituációk, mert oda az ember gyógyulni megy. Ez igaz, de akkor is, hogy a csudában lenne mindegy, hogy a bent töltött idő hogyan telik el. Ezen véleményeket egyszerűen nem értem
2019. júl. 26. 21:57
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Én voltam már, megterhelő lelkileg igaz, de ilyenkor arra gondolok, hogy minél hamarabb meg kell gyógyulnom hogy tovább építhessem a Nemzethy Magyar Nemzethet és megháláljam a Nemzethy Kétharmadnak és Doktor Orbán Viktor Miniszter Elnk Úrnak a sok jótettet amit értünk tett. Ez jó érzéssel tölt el.
2019. júl. 26. 22:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Voltam bent sajnos. Csak a legnagyobb tisztelettel tudok beszélni az egészségügyi dolgozókról, akik a körülmények ellenére lelkiismeretesen végzik a munkájukat.
2019. júl. 26. 22:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, írnak. Volt aki saját maga írta le, hogy nem személyes tapasztalata, hanem mesélte neki valaki.

Meg sok válaszból látszik, hogy szimpla mese az egész.

2019. júl. 26. 23:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont azt senki se mondja, hogy lelkileg nem viseli meg az embert. "

Ki mondott ilyet?

A kórházba akkor kerül az ember ha baj van. (Kivéve persze a gyermek születését.) Természetes hogy lelkileg megviseli az embert, hiszen beteg, sérült, kiszolgáltatott. Nem szanatórium, nem nyaralás, szerintem senki nem szeret bekerülni és senki nem is örömmel van ott.

2019. júl. 26. 23:44
 5/7 anonim ***** válasza:
36%
A fideszes propagandisták láthatóan így írnak.
2019. júl. 27. 01:05
 6/7 anonim ***** válasza:
43%
#5 Nem biztos, egyszerűen annyira kimosták már az agyukat, hogy ha imádott kormányuk eléjük tesz egy tányér lószart, egyből azt hiszik hogy az a legfinomabb krémes süti és nem győznek hálálkodni.
2019. júl. 27. 07:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Sokan nem értik a poént a lepontozásodat nézve :D

2019. júl. 27. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!