Miért megy el az intelligens fiatal réteg külföldre pont most, mikor felvirágzik az ország?
Figyelt kérdés
2019. júl. 26. 19:22
11/18 anonim válasza:
Nem virágzik,hanem gyomosodik.
De hát van nekünk elég közmunkásunk,csak nem lep el minket a posvány...
12/18 anonim válasza:
mert a kinti felvirágzáshoz képest az itthoni virágok igen satnyának tűnnek
13/18 anonim válasza:
Nekik nem szóltak a felvirágzásról!Ebből is látszik a balliberális média túlsúlya!
14/18 anonim válasza:
"pont most, mikor felvirágzik az ország?"
Te mily drogot fogyasztasz ?
Ha felvirágzik az ország akkor miért van országos munakerőhiány, Mért csak 500 eurót keresnek és mért nem 3.000-t mint UK-ben pl ? Mért van folyamatos kivándorlás, 30%-ra becsült feketegazdaság.
Mért jár a fél ország 10-15 éves használt kocsikkal ? (Amiket mellesleg Nyugat EU-ból hoznak be mint leselejtezendő szemét mer az ottaniak 4-5 évente cserélnek kocsit , bocs.)
Minek kell a 0-24-es agymosás meg a riogatás ?
Ezekből neked az jön le hogy MO olyan jó ?
Gondolkozz már el ezeket egy kicsit.
Hát pont ezekért, kint egy segédmunkás is megkap 2.000 Eurót.
15/18 anonim válasza:
Ja igen, virágzik a gaz. Az ország megnyomorítói virágkorukat élik! És a korábbi megnyomorítók már ott toporzékolnak az ajtóban! Hajrá Magyarország! Én így szeretlek!
16/18 anonim válasza:
Menj ki egy hétre Belgiumba aztán megtudod te is.
17/18 anonim válasza:
1# válaszoló külföldön nincs semmi csak mosogatás. A buta fajtádnak még az sincs, menj vissza a faludba.
18/18 anonim válasza:
Én Dániába megyek, de ha minden nagyon jól menne akkor is mennék. Tetszik a nyelv, meg az éghajlat. Viszont közel van, szóval elég sokat járnék haza, mert már túl sokat éltem itt ahhoz, hogy csak úgy elfelejtsem. Meg igazából jó ez az ország, csak eléggé meg kell válogatni, hogy hova mész meg hova nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!