Ha SGY meghalt és a migráció mint folyamat véget ért mit mond majd Orbán miért szavazzanak rá?
Jelen állás szerint, kizárólag migráns propaganda van az ország nem fejlődik semmit.
Most szüntetek meg az OKJ-s képzéseket, mer oda ugye kb senki se járt tanulni.
Több mint 1 millió magyar települt ki ezeknek 90%-a kb végleg.
Országos a munkaerő és szakemberhiány.
Az EŰ igazából már csak a hálapénz miatt létezik.
A szoc és nyugdíj rendszer már most fent tarthatatlanan.
Mit fog mondani ez az ember ha egyszer majd választások lesznek 22-ben vagy 26-ben ?
Jőn a migráns ?
Ha ez így megy tovább MO lesz az EU legszegényebb országa. Ja most még csak a 2. Gyurcsány alatt nem az volt.
#9 "Már most sem a migráció a Fidesz fő kampánytémája, hanem a töketlen ellenzék. Ez legalább akkora probléma, mint a migráció."
Nekem nem probléma, csinálják csak nyugodtan.
Addig amíg ilyenek, addig legalább nyugodtan foglalkozhatunk helyettük komolyabb dolgokkal, ők meg gondoskodnak a szórakoztatásunkról.
Mint a kérdező is, aki ilyen baromsággal kezdi, hogy "Jelen állás szerint, kizárólag migráns propaganda van az ország nem fejlődik semmit."
Amíg ennyire hülyék, addig nincs probléma.
kedves #10-es, 63%-os
Lehet, hogy ezzel sem fogok neked újat mondani, de azért ha már felvetetted, elmondom neked, mi az igazi oka annak, amiért szétverték a CEU-t és az MTA-t. Természetesen nem azért verték szét, mert a FIDESZ tök hülye, és nem érti a tudomány szerepét a modern világban, hanem azért, mert ezek az intézmények szabadkőművesek irányítása alatt álltak. (Kérem, ha lehet most senki ne jöjjön az összeesküvés-elméletes szöveggel, mert mi sem vagyunk teljesen hülyék) Ma a világpolitikában drasztikus harc folyik egyrészről a globalista (és részben szabadkőműves) politikusok, politikai erők, másrészről pedig a nemzetiek között. Ebben az országban a nemzeti oldal győzött, (és személy szerint én ennek nagyon örülök), és amíg a FIDESZ van hatalmon, mindig is szét fogják verni az ország számára káros globalista intézményeket és politikai erőket! Szétverték az SzDSz-t, elküldték az IMF-et és a Világbankot, próbálják kiszorítani a Soros-szervezeteket és minden hasonlót, amely nem a magyar nép érdekében dolgozik, hanem pont ellenkezőleg az egyes országokat kihasználni próbáló globàlis gazdasági-politikai elit szekerét tolja. (Amely már eddig is temérdek kárt okozott az országban, gondoljunk csak pl. a privatizációra, amikor magyar munkahelyek tömege szűnt meg, vagy akár a nemzetközi bankok által elindított devizahitelekre, hogy egy újabb példát mondjak) És nagyon jó, hogy ezt így csinálják, így is kell tenniük a magyar nép érdekében!
#13 Bár értékelem, hogy az irány szerinted jó, ettől még nincs szétverve sem a CEU, sem az MTA.
A rendszer van megbolygatva és azoknak a kedvezményeknek, kiváltságoknak egy része kerül végre máshová, amiket élvezhettek.
A CEU köszöni jól van, csupán a székhelyét kellett papíron arrébb tennie, de itt is folytatja a tevékenységét. A KEE, azaz a Közép-Európai Egyetem, ami a CEU magyar egyeteme, az eddig is megfelelt a törvényeknek és ezután is ugyanúgy folytathatja a munkáját. Az MTA továbbra is önálló szervezet, azon innovációs és kutatási pénzek felett nem lesz már kizárólagos döntési joguk, amikről eddig ők dönthettek - és nem túl eredményesen, az elmúlt évtizedek szerint.
"Mit fog mondani ez az ember ha egyszer majd választások lesznek 22-ben vagy 26-ben ?"
Mit fog mondai:
Győztünk. Megint.
kedves #14-es,
a "szétverés" szót nem én találtam ki, ha megnézed, az előttem szólók hozták be a vitába, én csak átvettem a szóhasználatukat, mikor a beírásaikra reflektáltál. A beírásom sem az MTA és a CEU aktuális helyzetének meghatározására irányult.
Soros György sosem fog meghalni, olyan mint Trockij. Habár az égvilágon senki nem tudja, hogy mit csinált (mármint igazából, a kormány gyűlöletpropagandája nem épp objektív forrás), de a fidesz örökké* fog rá hivatkozni.
*illetv addig ameddig nem jön az új ellenségkép, mert volt már egy pár (elöször a klérus, aztán az oroszok, a luxusbaloldal, a IMF, az EU, a migránsok, Brüsszel)
Lehet hogy te tényleg nem tudod kicsoda Soros György és mit csinált, de ezt ne vetítsd ki másokra. Tudjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!