Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek miért mondják,...

A fideszesek miért mondják, hogy ha nem tetszik az egészségügy, akkor lehet menni magánorvoshoz? Régen persze a 300 forintos vizitdíj miatt majdnem forradalmat csinált a Viktor

Figyelt kérdés
2019. júl. 25. 15:44
1 2
 11/20 Micimacko67 ***** válasza:
86%

#9-es

Ha majd kaptunk időpontot 2-3 hónap múlva, máris megyünk a szemészetre......

2019. júl. 25. 17:01
 12/20 anonim ***** válasza:
27%

"Azóta a Fidesz próbálja újraépíteni de ami kárt gyurcsány okozott, csoda hogy mostanra ilyen jó állapotba tudták hozni. Minden eddiginél több megy az egészségügybe, miről beszélünk?"

Talán az, hogy most negyedszerre is ki kellene fizetni a kórházak adósságát, pedig állítólag az is Gyurcsànèk hibája, annyi a gond ezzel, hogy azóta is folyamatosan termelődik újra. Lehet több pénz jut, de annyival már nem, hogy egy kórház ki tudja fizetni időben a számláit.

2019. júl. 25. 17:08
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, h az egészségügy egy feneketlen gödör. Milliárdokat költenek rá, de mégse tudja fedezni az szja és a többi adó. Viszont megemelni se lehet, mert igy is magas. USA viszont fizetős pl, de a biztosítás magán. Tehát vagy fizetsz vagy vársz
2019. júl. 25. 18:17
 14/20 mindentudó99 ***** válasza:
91%
#8 Vannak bajok. Az ilyet sose fogom megérteni ha valaki kormánypárti akkor miért gondolja hogy minden jó minden rendben van. Ha meg ellenzéki akkor minden rossz egyetlen jó dolog sincs. Én pl látom hogy sok korházat felújítanak a fideszre szavaztam mégse gondolnàm hogy rendben van az egészségügy. Nekem főként a flegma nagyképű semmirekellő orvosokkal van bajom. Kevés a lelkiismeretes orvos. Sok a rossz tapasztalat. Hogy ez mitől van kinek a hibája nem tudom. Sokszor megyek én is magánba mert nem szeretnék idő előtt elpatkolni . Tavaj vért hu....tam es fájdalmaim voltak azt mondták mivel súlyos eset masfél hónap múlva fogadnak. Hát kösz szépen addig fel is fordulhatok. Inkább fizettem
2019. júl. 25. 18:25
 15/20 anonim ***** válasza:
85%

"Micimacko67 nevű felhasználó válasza:

#9-es

Ha majd kaptunk időpontot 2-3 hónap múlva, máris megyünk a szemészetre......"

Az még "sürgősségi" ellátás. 11 hónap múlva kaptam időpontot egy ultra hangra. Viszont elkérték a számom ha addig meghal pár beteg akár 9-10 hónap múlva is sorra kerülhetek.

Gyurcsányoztok? 9 éve tejhatalmon van a fűrer és azt érte el az orvosi kamara vezetősége kijelentette nem biztosítható a sürgősségi betegellátás, ilyen utoljára a második világháborúban volt.

Ezen mi a fejlődés? ne nevettesd már ki magad.....

2019. júl. 25. 19:02
 16/20 anonim ***** válasza:
82%
Az orbáni tehén ráhel lányból miért nem székesfehérváron húzták ki a gyereket? Mert félt.....
2019. júl. 25. 19:17
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Jól el lehet csámcsogni dogokon. Az nem jutott még senkinek eszébe, hogy tenni is lehetne?
2019. júl. 25. 19:40
 18/20 anonim ***** válasza:
58%
Jó hír: most megy az M1-en, hogy ott is fel lehet venni a kemót. Tényleg rendbe lett rakva az egészségügy!
2019. aug. 4. 23:10
 19/20 anonim ***** válasza:
58%
Jó hír: most megy az M1-en, hogy ott is (mármint a stadionokban) fel lehet venni a kemót. Tényleg rendbe lett rakva az egészségügy!
2019. aug. 4. 23:11
 20/20 anonim válasza:
58%
Szia. Akik félvállról dobnak oda ilyen kijelentéseket, azért teszik, mert megtehetik. Abba sajnos nem gondolnak bele, hogy nem mindenki van olyan helyzetben, hogy ki bír fizetni magán-egészségügyi szolgáltatásokat. Ennek ellenére akik igen, elég gyakran választják ezt a megoldást. A [link] is segíthet megtalálni a magán szakvizsgálatot/kezelést számukra.
2019. szept. 30. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!