Mért állítják azt a Fidesznél hogy Cseh Katalin a Planned Parenthood kapcsán egy abortusz párti szervezett mellet állt ki?
Direkt utánanéztem ez a cég 2-3%-ban végez terhesség megszakítást. 97%-ban nem is ezt csinálják !
Tessék
#21:
ja. az auschwitzi koncentrációs tábor kapuja fölé meg azt volt kiírva, hogy ARBEIT MACHT FREI. nem is haláltábor volt, csak nem dolgoztak elég szorgalmasan... ügye???
"Az, hogy a magyar miniszterelnök tiszteletben tartja egy másik ország döntését arról, hogy az a bizonyos illető lett annak az országnak a vezetője az ő akaratukból (vagy másért, a lényeg hogy az lett) és együttműködik más ország vezetésével a magyar kormányzat - mert ez a dolga - az nem keverhető ide."
Már hogyne lehetne ide keverhető? Ha egy ország vezetője gyilkosságokkal és bebörtönzésekkel biztosítja a hatalmát, akkor mégis milyen elgondolás mentén mondod azt, hogy nincs erkölcsi vetülete egy ilyen országvezetővel barátkozni? Mert itt barátkozásról van szó, nem pedig tiszteletben tartásról.
Engem vádolsz a sz"r kenegetésével, holott lerí rólad, hogy csak erőlködsz ezzel a "megszavazták, onnantól kezdve mindent szabad" mentalitással.
"vagy nagyon is tudta, és akkor meg vállalnia is kell azt, hogy az általa választott szervezettel veszik egy kalap alá!"
Egyrészt akkor Cseh Katalint tegyük egy kalap alá a szervezettel, ne pedig az egész pártot, ahogy az néhányszor előjön bizonyos körökben.
Másodszor pedig a kritizálók szégyene, hogy egy szülész-nőgyógyászként is dolgozó nőt, aki évek óta, még a politikai pályafutása előtt is a tudatos családtervezés és az abortuszok számának a CSÖKKENTÉSE mellett adott hangot, tudatosan állítják be botmixeres gyerekgyilkosnak, aki az abortuszokra gyűjt pénzt.
"Ez kb. az az eset, mikor a gyerek nem tehet az apja f'szságaiért."
a kijelentéssel kb. még egyet is értenék, de azért nézzük a tényeket:
103 éve alapítottak egy szervezetet azzal a feladattal, hogy ni**er magzatokat születését gátolja, mert nem akarták, hogy a fekák túlszaporodjanak.
Ma pontosan ugyanezt csinálják, de ez a tevékenység valamiként az elnyomás eszközéből a szabadság zálogává változott. Ne haragudj, de az én agyam ezt a kanyart nem veszi be. (mondhatod persze azt, hogy akkor is a szabadság záloga volt, de akkor meg az a helyzet, hogy nem igazán tűnik működni)
"Abortuszra alapból fogékonyabbak azok, akik hátrányosabb társadalmi rétegbe tartoznak, szerintem ezt is számításba kéne venni."
ez rendben is van. de azért abban szerintem megállapodhatunk, hogy az abortusz nem egy jó dolog. szerintem egyetlen nőismerősödnek sem ajánlanád, hogy a próbálja ki...
van olyan helyzet, amikor az abortusz szükséges, amikor nincs más megoldás. (hogy ezek milyen helyzetek, arról lehet vitatkozni, de az tény, hogy vannak ilyenek)
a cél, az mindenképpen az kell legyen, hogy ne legyenek nem kívánt terhességek, hogy ne legyen szükség abortuszra. hanem fogamzásgátlás legyen. szerintem ebben is egyetértünk.
na, most az a kérdés, hogy az abortusz könnyű elérhetősége, ingyenessége stb. segít-e ennek a célnak az elérésében? szerintem nem. ha pedig nem segít, sőt, adott esetben kifejezetten ellene hat, akkor amit csinálunk nem több, mint a szegények születésszabályozása. nehogy túlszaporodjanak. pont azt, amiért a szervezet megalakult.
"...Cseh Katalin minden létező fórumon arról beszél (és beszélt a múltban is), hogy az abortuszok számát csökkenteni kell. Innentől kezdve szerintem nincs miről beszélni."
van, ha egyébként meg olyanokat támogat, amik ezen cél ellen dolgoznak.
"Ha én egy olyan kórházat támogatok, amiben van abortuszklinika is, akkor az itteni ellenző hozzászólók nem is támogatnák magát a kórházat?"
biztos van ilyen is.
én a magam részéről az ördögöt a részletekben látom:
oké, hogy van abortuszklinika, de milyen könnyű az abortusz (kell-e érte fizetni, kell-e várakozni, van-e hozzá kapcsolódó tanácsadás stb.), foglalkoznak-e örökbefogadással, van-e terhesgondozás, van-e könnyen elérhető fogamzásgátlás, van-e sürgősségi fogamzásgátlás és persze mik az arányok. a PP esetében az intézményt felkereső terhes nők 92% abortusszal végzi. ez nekem nem tetszik. kövezz meg érte.
Azert terjeszti ezt a fidesz mert az a hulladék nőszemely a saját feszbukján kuncsorgott ennek e gyerekgyilkos szervkereskedő bandának támogatásért.
Ugy gondolom ez elég egyértelmű
#27 "Ugy gondolom ez elég egyértelmű"
Igen, azt hinné a normális ember hogy egyértelműen a 'gyere, adj pénzt ennek a szervezetnek' című kiírás azt jelenti, hogy támogatja a szervezetet.
De látod hogy nem így van, megpróbálják megmagyarázni hogy éppen azzal NEM támogatja a szervezet tevékenységét, hogy pénzt kér a számukra. És látod, rengetegen el is hiszik hogy azért puha hogy ne fájjon.
Logikátok alapján mostantól a hajléktalanszervezeteknek sem szabad adományozni, mert támogatják a csöveseket...
A családtervezéshez az is hozzátartozik, hogy érdemes e a gyereknek megszületnie, ha nem várnak rá megfelelő körülmények.
Itt nem az abortusz támogatásáról van szó, ahogyan azt ti álszent módon bele akarjátok magyarázni, hanem arról, hogy ha az abortuszok számát akarjuk csökkenteni, akkor azt ott kell elkezdeni, ahol egyáltalán először felmerül a gondolata: a családtervezésnél.
Ahhoz, hogy igazatok legyen, azt kell bizonyítanotok, hogy a Planned Parenthood az abortuszra beszéli rá a pácienseit. Mert az alapján megítélni, hogy ilyen szolgáltatást végez, egyenértékű azzal, hogy az ügyvédet gyilkospártinak nevezzük, ha a védence ölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!