Mért állítják azt a Fidesznél hogy Cseh Katalin a Planned Parenthood kapcsán egy abortusz párti szervezett mellet állt ki?
Direkt utánanéztem ez a cég 2-3%-ban végez terhesség megszakítást. 97%-ban nem is ezt csinálják !
Tessék
"Ez az úszónő?"
Összekevered a Hosszú Katinka-val am Goggle öcsém !
Tudod attól mert TE nem vagy tisztában annak a szervezetnek a tevékenységével, vagy szándékosan akarod elhallgatni, attól még az a szervezet bizony egy abortuszpárti szervezet, ami nem csak magát az abortuszt, de annak a születésig végezhető voltát támogatja és szorgalmazza. Éppen vizsgálat alatt van a magzati testrészek kereskedelme miatt.
Amúgy ha én a tevékenységemnek csak a 3%-ban végzek bérgyilkosságot, akkor már nem leszek gyilkos?
Döntéspárti vagyok, és mélységesen elítélem az erőszakos ellesztést.
Eddig nem ismertem ezt a csajt, de nagyon szimpatikus, különösen, mint hiteles szakember: szülész-nőgyógyász.
"negyedrészt és ez az ami igazán mókás, a szervezetet egy Margaret Sanger nevű nő alapította, aki szentül meg volt győződve arról, hogy szükség van a szabad abortuszra, különben a fekák túl fogják szaporodni a fehéreket"
Az ezt megelőző bekezdéseid érdekesek voltak, de szerintem itt kicsit gondolt végig, mert pl.: Amerikát is félig rasszista rabszolgatartók alapították, de ez nem egy végleges pecsét. Ez kb. az az eset, mikor a gyerek nem tehet az apja f'szságaiért.
"a PP klienseinek kb. felét ma is az afro-amerikaiak adják"
Abortuszra alapból fogékonyabbak azok, akik hátrányosabb társadalmi rétegbe tartoznak, szerintem ezt is számításba kéne venni.
Egyébként a szervezetről nem sokat tudok, nem is olyanba kötöttem bele, ami specifikus lenne a szervezetre, de Cseh Katalin minden létező fórumon arról beszél (és beszélt a múltban is), hogy az abortuszok számát csökkenteni kell. Innentől kezdve szerintem nincs miről beszélni.
Ha én egy olyan kórházat támogatok, amiben van abortuszklinika is, akkor az itteni ellenző hozzászólók nem is támogatnák magát a kórházat?
Egyébként Orbánék meg olyan emberek mellett álltak ki többször is, akiknek a hazájában egy hébe-hóba elkövetett bérgyilkosság, vagy bebörtönzés sima ügy a hatalomért. És ezt a társadalom kb. nyílt titokként is kezeli. Putyin, Erdogan elsősorban és talán még néhány kisebb gézengúz a keleti nyitás érdekében.
Szóval lássuk be, itt hajmeresztően nagy kettős mérce van a fideszesek oldaláról.
Próbálkozol a sz*r kenegetésével, de nem fog sikerülni.
Az, hogy a magyar miniszterelnök tiszteletben tartja egy másik ország döntését arról, hogy az a bizonyos illető lett annak az országnak a vezetője az ő akaratukból (vagy másért, a lényeg hogy az lett) és együttműködik más ország vezetésével a magyar kormányzat - mert ez a dolga - az nem keverhető ide.
cseh Katalin a saját facebook oldalán, saját akaratából maga szólította fel az embereket ennek a szervezetnek a közvetlen támogatására. Nem csatlakozott valamiféle kampányhoz amit ez a szervezet csinál, nem valamilyen konkrét célt kért támogatni, hanem pontosan ezt a szervezetet - amit ő választott ki és így ő tartott támogatásra méltónak.
Na most vagy fogalma sem volt arról, hogy valójában mi ez a szervezet és minek a támogatására kért másokat, akkor alkalmatlan a politikai posztra, hiszen ott éppen ez lesz a munkája - vagy nagyon is tudta, és akkor meg vállalnia is kell azt, hogy az általa választott szervezettel veszik egy kalap alá!
Szerinted egy átlag fidesz szavazó utána fog nézni, hogy tényleg igaz - e? Ráadásul angolul?
Cseh Katalint alig követték a májusi választás előtt, nem igazán volt aktivitás az oldalán. Most habzó szájjal kívánják a halálát, meg bitmixereznek meg gyerekgyilkosoznak a lapján. Nem néznek utána, hogy pontosan van - e alapja.. Pl a botmixeres ügy is nagyon gáz, milyen jogon kérik számon egy olyan dolog miatt, amit nem is ő mondott?
Félelmetes mennyire lehet manipulálni az embereket. Gondolkodás nélkül elhiszik.
Viszont a másik oldal is jobban megismeri Katalint a lejáratàsok miatt.
De egyértelműen tart tőlük a fidesz, azért lett rá állítva az összes zs kategóriás újságíró, hogy kutasson a múltjában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!