Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Berki Krisztián mint főpolgárm...

Berki Krisztián mint főpolgármester?

Figyelt kérdés

Nem az úszó, hanem a paraszt. Én csak most láttam vele az interjút. Ez valami vicc? Paródia? Médiahack?

Amit mondott, leművelt, az szánalmas. És látszólag komolyan gondolta. Most komolyan egy ekkora tahó nyomorult egohuszár is indulhat? Lesz olyan ökör aki rá szavaz?

2019. júl. 24. 07:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%

Nem az úszó

Amit te leműveslz, az is szánalmas... Tornász.

2019. júl. 24. 09:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Berkinek meg az összes celebnek aki gondolni merészel hasonló lázálmokra mindenféle képesítés nélkül: az hogy Amerikában egy ingatlanmágnás valóságshow-celeb elnök lett és nem dőlt össze minden nem azt jelenti hogy minden celeb kvalifikált egy ilyen posztra, hanem hogy az amerikaiak zsákbamacskát játszottak és óriási mázlijuk volt (mondjuk nem hibáztatom őket, látva hogy Hillary Clinton volt az alternatíva...)
2019. júl. 24. 09:24
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Berki ellenzék paródiát ad elő.

Emlékeztek az Együtt-PM jelöltjére az előző választásról?

https://www.youtube.com/watch?v=m928bRI9OrQ

Amit az ATV studiójában művelt, az ugyanaz, amit az ellenzékiek tettek az év elején a kormánypárti csatornákon. Akkor az ellenzéki szimpatizánsok tapsoltak ugyanennek a tahóságnak. Most nem látom ezt a nagy lelkesedést.

2019. júl. 24. 18:27
 14/16 A kérdező kommentje:
13-as, Jézus Isten.... komolyan ezekre kéne szavazni? :D Éreztem hogy nagyon az alja, de hogy ennyire?
2019. júl. 24. 20:53
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Médiahack. Berki nem egy buta ember,pontosan tudja, hogy nem fog többet kapni 2-3%-nál.
2019. júl. 24. 21:53
 16/16 anonim ***** válasza:

Látva a 13-ast... akkor inkább ő legyen a főpolgármester (és nem a Kálmánról beszélek):

https://www.youtube.com/watch?v=cuH8yuywcdI

2019. júl. 25. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!