Berki Krisztián mint főpolgármester?
Nem az úszó, hanem a paraszt. Én csak most láttam vele az interjút. Ez valami vicc? Paródia? Médiahack?
Amit mondott, leművelt, az szánalmas. És látszólag komolyan gondolta. Most komolyan egy ekkora tahó nyomorult egohuszár is indulhat? Lesz olyan ökör aki rá szavaz?
"Nem az úszó, hanem a paraszt."
Mármint nem a tornász...
"Ez valami vicc? Paródia? Médiahack?"
Miután legfeljebb a rettentő buta emberek kedvelhetik, így nyilván a fidesz szavazói a célcsoport...
Értem én, hogy akinek pénze van indulhat. De ez konkrétan olyan érzést kelt bennem, mint ha egy cirkuszi majmot ültetnének egy kamion volánja mögé, azt zúzzál amit tudsz/akarsz.
Az interjúból (számomra) kiderült, hogy ő komolyan gondolja.
Miközben egy vicc az egész ember.
Mondjuk a többi jelölt sem sokkal jobb ebben a tekintetben....
Nem rég volt bírósági ügye áfacsalás címszóval, s ez akar indulni főpolgármester jelöltnek? Ez ugye egy vicc?
Már minden b*rom indulhat? A magamutogatáson kívül semmihez sem ért. Könyörgöm emberek térjetek már észhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!