Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » 12 év alatt plusz 1 milliárd...

12 év alatt plusz 1 milliárd ember? Miért nem tesznek már végre valamit?

Figyelt kérdés
Úgy szaporodunk mint a nyulak.

2019. jún. 23. 13:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
64%
A fogamzásgátlást kellene anyagilag és eszközökkel támogatni. Rengeteg fejlődő országbeli nő csak azért szül, mert nem létezik fogamzásgátlás. A nők jogait is erősíteni kéne az adott országban, mert most másodrendű polgárok, akiket az uruk simán teherbe ejthet, mint egy állat, ami terjeszti a saját génjeit, és a nőnek nincs beleszólása.
2019. jún. 23. 14:07
 12/23 anonim ***** válasza:
86%

#9-nek:

Nem értelek!

Ha csökkented a népszaporulatot, annak logikus következménye a társadalom elöregedése!

"A 22-es csapdája"

2019. jún. 23. 14:17
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Viccnek is rossz: előbb-utóbb jönni fog egy vírus vagy baci.
2019. jún. 23. 14:27
 14/23 anonim ***** válasza:
3%
Miért baj? Sokszínüség erő! Legalább nem a fehérek szaporodnak, = kevesebb náci = béke = végre ki merek menni az utcára.
2019. jún. 23. 14:28
 15/23 Balogh Bence 2019 ***** válasza:
10%

Nem az a baj, ha valahol sokan vannak, hanem ha TÚL sokan. Az alábbi jelentősebb országokban vannak a leginkább túl sokan:

Dél-Korea (+800%)

Japán (+670%)

Hollandia (+490%)

Olaszország (+370%)

Egyesült Királyság (+300%)

Kína (+280%)

Németország (+200%)

Spanyolország (+190%)

India (+170%)

Egyesült Államok (+120%)

Franciaország (+90%)

Mexikó (+120%)

Indonézia (+30%)

...és persze Magyarország (+50%)

Az alábbi jelentősebb országokban nincsenek túl sokan:

Brazília (-210%)

Kanada (-100%)

Ausztrália (-90%)

Oroszország (-40%)

2019. jún. 23. 14:47
 16/23 anonim ***** válasza:
19%

Ez a liberalizmus, demokrácia egyik hátránya. Ugye mindez környezetszennyezéssel, a bolygó kizsigerelésével, felmelegedéssel jár. Nem lehet megtiltani valakinek, hogy legyen 15 gyereke, mert az nem demokratikus.

Szerintem az ENSZ-nek mégis döntést kéne hoznia erről. Bár idővel szerintem csökkenni fog a növekedés. Szerintem magára kéne hagyni Afrikát, és mindenhol betiltani a népességnövekedést. Kínában működött, sőt, ott már a csökkenés a probléma.

2019. jún. 23. 14:47
 17/23 anonim ***** válasza:
92%

Az a baj, hogy mi teszünk rá, mivel Afrika és Ázsia a probléma okozója.

Viszont egy bolygón élünk, ami nem ismer hatàrokat. Mindenki szívni fog a túlnépesédés miatt, minden egyes országban gond lesz a tiszta ivóvíz hiány, a tiszta levegő hiánya, a megváltozott klíma, komplett állat fajok eltűnése, méhek kihalàsa, malária Európában stb..

Én úgy gondolom, hogy nem lenne szabad itthon sem egy gyereknél többet vállalni. Meg lehet kövezni, de szerintem felelőtlensèg 3 gyerekre biztatni a fiatalokat.

Lehet a magyarok éppen fogynak, de a világ népessége drasztikusan nő, mi sem vagyunk különbek Afrikàkànàl, ha növeljük a népesség számot. Ugye 3 gyerektől kezdve mi is hozzájàrulunk a növekedéshez.

2-nél stagnàl, egy gyereknél fogy a népesség.

Szerintem az egy gyerekes csaladmodell a jövő nálunk is.

A világ vezetőinek pedig tenni kéne érte, hogy India, Ázsia egyes részei és Fekete-Afrika is ingyenes fogamzásgátlót kapjon. Más megoldás nincs. Ha lenne lehetőségük védekezni, már az is előre lépés lenne.

De tényleg nekünk is tenni kell, hiába vagyunk kis ország.

2019. jún. 23. 16:20
 18/23 anonim ***** válasza:
30%
Nem kell aggódni, majd a Skynet elintézi.
2019. jún. 23. 16:24
 19/23 anonim ***** válasza:

A legnagyobb problema Afrika, es nem India, Kina vagy mas azsiai orszag.

Messze ott a legnagyobb a termékenysegi rata, van ahol 7korul van. Gondoljatok bele, mi azert kuzdunk hogy 1.5rol 2,1legyen,hog ne fogyjon a magyar, ott meg ezt háromszor verik.

Az igazi migransveszely nem 2015ben volt hanem 2060ban lesz amikor kb nem lesz europai orszag a top20ban a nepessegi adatokban, viszont afrikabol lesz vagy 15orszag.

2019. jún. 24. 09:14
 20/23 anonim ***** válasza:
54%
2019. jún. 24. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!