Van reális esélye annak, hogy a (közeli) jövőben az EU egy föderatív állammá alakuljon?
Van, de annak inkább, hogy nem, egyébként mit értesz a közelin?
Most inkább szét felé megy az EU, ha engem kérdezel.
Tekintve, hogy ezekben az években válik ki az egyik legnagyobb, legerősebb hatalma nem valószínű, főleg úgy, hogy a brit Trump közeleg a hatalom felé, aki elmondta, hogy nem érdekli, hogy hogy lesz brexit, és hogy lesz-e külön megállapodás - ha hard Brexit hát hard.
A közeljövőben kivan zárva, mert az EU rosszul építette fel magát, így az "integráció" megrekedt.Egy tagállam megtud vétózni mindent, ezek mellett nagyon sok mindenben nincs egyetértés (a menekültválság során mindenki ezerfelé szakadt véleményekben, nem volt egységes álláspont).Az EU léte érdekében, és a mi érdekünkben is jobb lenne, ha nem erőltetnék ezt a föderatív Európát, egy jó ideig.
Nem vagyok euroszkeptikus, tudom, hogy miért és hogy hogyan jött létre az Unió, nem is vagyok ellene, mert látom az előnyeit minden nap, viszont a jelenlegi helyzetet nem kellene tovább erőltetni, mert idővel visszacsap.
Amennyiben szakít a keresztény hagyományokkal ami az erkölcsi erejét adta és győztessé tudta tenni akkor lehet egy jobb jövőben reménykedni.
Ha tovább megy ez a mostan család ellenes, gyerek ellenes, abortáló és melegpárti politika úgy az a veszély fenyeget, hogy a beözönlő migránsok anyaországának gyarmatává váljon ez az elöregedett és ostoba, önkihalató földrész.
Ha vallasos vagy, imatkozz hogy ez soha de soha ne kovetkezzen be !
Eselye a nulla es a semmi kozt ingadozik stabilan, de ha valaha bekovetkezik, az csak a nemeteknek es a franciaknak lesz jo, a tobbi allamoknak ikerszivas !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!